- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.324
- 25
Hangi tatlıyı yapmak istiyordun ki?Hayırlı akşamlar
Yapmak istediğim tatlıyı kapmışlar ahahah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hangi tatlıyı yapmak istiyordun ki?Hayırlı akşamlar
Bu en klasik şeydir, hemen çıkarılmaz. Kapak hafif aralanır, fırının ilk sıcağı çıkana kadar içinde bekletilir. Hatta içinde beklerken de pişmeye devam ettiği için bir tık erken bile kapatabilirsin fırını. Kim dedi onu sanaHemen çıkar dediler diyorum ya.
Bir daha dediğin gibi yaparım.Bu en klasik şeydir, hemen çıkarılmaz. Kapak hafif aralanır, fırının ilk sıcağı çıkana kadar içinde bekletilir. Hatta içinde beklerken de pişmeye devam ettiği için bir tık erken bile kapatabilirsin fırını. Kim dedi onu sana
Yok fırından hemen çıkmaz. Hatta çıkarınca altından hava almadı lazım. Yani ocağın üstüne koyarım altı boşta kalsın diyeAaaaaaa! E bana demiştiler ki fırını kapatınca hemen çıkar yoksa söner demiştiler.
Öf ya tamam bi'da sizin dediğiniz gibi yaparım.Yok fırından hemen çıkmaz. Hatta çıkarınca altından hava almadı lazım. Yani ocağın üstüne koyarım altı boşta kalsın diye
Ayıp etmişler önceden yazsaydın yapacağın tatlıyı alan olmazdıHayırlı akşamlar
Bugüne kalır mıHayırlı akşamlar
Ben Adıyamanda değilim ama sonuçta Doğu, yemeklerimiz çok güzeldirBlack Light adıyamanda çalışıyor kocam ne yesin oralarda ki yemekleri çok güzel dedi zaten
Deprem bölgesinde mi çalışıyor canımBlack Light adıyamanda çalışıyor kocam ne yesin oralarda ki yemekleri çok güzel dedi zaten
Evet bayrama kadar orda kalacakDeprem bölgesinde mi çalışıyor canım
Ben öyle hatırladım ondan dolayı sordumBen Adıyamanda değilim ama sonuçta Doğu, yemeklerimiz çok güzeldir
Allah kolaylık versinEvet bayrama kadar orda kalacak
Bence olur neden olmasınHiç koymadımmerhaba hanımlar.:)
sormam gereken sorum var.
geçen gün eşim karnabahar almiş.
karnabaharin yarısını karnabahar kızartmasi yapmak istiyorum.
yarısını da çig olarak dondurucuya atsam olur mu? hiç denemedim sizden fikir almak istedim.