- 16 Ağustos 2010
- 293.104
- 603.056
- 43
İnşallah aşkomDarisi bize olsun inşallah aşko
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah aşkomDarisi bize olsun inşallah aşko
Amin aşkomİnşallah aşkom
Bi orda bi burdaalsem Nerelerde ?
İyiyim Nevoşum bir oraya devriliyorum bir burayaaJOYz nasılsın canım
İyi ol daBi orda bi burda
Bugün (kızımdan sonra) iştn eve dönerken ilk defa müziğin sesini açtımİyi ol da
Canım benim ne desem boş gerçektenBugün (kızımdan sonra) iştn eve dönerken ilk defa müziğin sesini açtım
ve kendimi suçlu hissedip geri kıstımCanım benim ne desem boş gerçekten
Kıyamam, zamanla daha çok anlayacaksın ki hayatta hep olması gerekenler bir şekilde oluyor, daha çok taze ,zaman lazımve kendimi suçlu hissedip geri kıstım
Maşallah maşallahİyiyim Nevoşum bir oraya devriliyorum bir burayaa
Sen nasılsın
Toparlan artık yeterBi orda bi burda
Daha 1 ay oldu. Hatta yarın tam 1 ay dolacak. Bazen diyorum ki hayat devam ediyor, oğlun için önüne bakman lazım sonra diyorum ki ama o da senin kızındı ve ona yaşama hakkı vermedin. Güçlüğe, zorluğa meydan okumadın, bir korkak gibi kaçtın, kızının hayatına son verdin. belki bir mucize olacaktı, belki tek kusuru kolları kalacaktı… sonra hayatın gerçekleri yüzüme çarpıyor, çıkıyorum bu dramdan.Kıyamam, zamanla daha çok anlayacaksın ki hayatta hep olması gerekenler bir şekilde oluyor, daha çok taze ,zaman lazım
İyiyim iyiyim. Sen beni telefonda dinledin, bir de yüzümü görseydin düştüğüm hale ağlardın. Bak 4 seans psikoloğa gittim, 1 kere hocanın sen katil değilsin demesi omuzlarındaki yükü hafifletti. Şimdi sadece vicdan azabı duyup pişmanlık yaşıyorum keşke bekleseydik de ne olacağını görseydik diye ama iş işten geçti. önüme BAkmaya çalışıyorum. İnstada filan oyalıyprum işte kendimi. eski Alsem gibi olmaya gayret ediyorum.Toparlan artık yeter
Sen anne olduğun için evladını her durumda kabul eder bakardın çiçek gibi evet ,ama o evlat o şekilde bir hayat yaşamak ister miydi mesela? Olay çok yönlü ve derin,oğlun, esin,kendin için güçlü ol bundan sonraDaha 1 ay oldu. Hatta yarın tam 1 ay dolacak. Bazen diyorum ki hayat devam ediyor, oğlun için önüne bakman lazım sonra diyorum ki ama o da senin kızındı ve ona yaşama hakkı vermedin. Güçlüğe, zorluğa meydan okumadın, bir korkak gibi kaçtın, kızının hayatına son verdin. belki bir mucize olacaktı, belki tek kusuru kolları kalacaktı… sonra hayatın gerçekleri yüzüme çarpıyor, çıkıyorum bu dramdan.
İyiyim iyiyim. Sen beni telefonda dinledin, bir de yüzümü görseydin düştüğüm hale ağlardın. Bak 4 seans psikoloğa gittim, 1 kere hocanın sen katil değilsin demesi omuzlarındaki yükü hafifletti. Şimdi sadece vicdan azabı duyup pişmanlık yaşıyorum keşke bekleseydik de ne olacağını görseydik diye ama iş işten geçti. önüme BAkmaya çalışıyorum. İnstada filan oyalıyprum işte kendimi. eski Alsem gibi olmaya gayret ediyorum.
Daha iyi olacaksın inşallahİyiyim iyiyim. Sen beni telefonda dinledin, bir de yüzümü görseydin düştüğüm hale ağlardın. Bak 4 seans psikoloğa gittim, 1 kere hocanın sen katil değilsin demesi omuzlarındaki yükü hafifletti. Şimdi sadece vicdan azabı duyup pişmanlık yaşıyorum keşke bekleseydik de ne olacağını görseydik diye ama iş işten geçti. önüme BAkmaya çalışıyorum. İnstada filan oyalıyprum işte kendimi. eski Alsem gibi olmaya gayret ediyorum.
Yarısını koydum karnabahar kızartmasi yaptım yemegini pek sevmiyorum kızartma güzel oluyorBence olur neden olmasınHiç koymadım
Ama pırasa, balkabağı, havuç, ıspanak koyuyorum
Canım benim bende 8 sene önce evladını kaybetmiş bir anneyim 8 aylık karnımda öldü neden koruyamadim dedim suçluluk duygusu yaşadım travma geçti başımdanDaha 1 ay oldu. Hatta yarın tam 1 ay dolacak. Bazen diyorum ki hayat devam ediyor, oğlun için önüne bakman lazım sonra diyorum ki ama o da senin kızındı ve ona yaşama hakkı vermedin. Güçlüğe, zorluğa meydan okumadın, bir korkak gibi kaçtın, kızının hayatına son verdin. belki bir mucize olacaktı, belki tek kusuru kolları kalacaktı… sonra hayatın gerçekleri yüzüme çarpıyor, çıkıyorum bu dramdan.
İyiyim iyiyim. Sen beni telefonda dinledin, bir de yüzümü görseydin düştüğüm hale ağlardın. Bak 4 seans psikoloğa gittim, 1 kere hocanın sen katil değilsin demesi omuzlarındaki yükü hafifletti. Şimdi sadece vicdan azabı duyup pişmanlık yaşıyorum keşke bekleseydik de ne olacağını görseydik diye ama iş işten geçti. önüme BAkmaya çalışıyorum. İnstada filan oyalıyprum işte kendimi. eski Alsem gibi olmaya gayret ediyorum.
Rabbim sabır versin canım. İnşallah daha iyi olacaksınDaha 1 ay oldu. Hatta yarın tam 1 ay dolacak. Bazen diyorum ki hayat devam ediyor, oğlun için önüne bakman lazım sonra diyorum ki ama o da senin kızındı ve ona yaşama hakkı vermedin. Güçlüğe, zorluğa meydan okumadın, bir korkak gibi kaçtın, kızının hayatına son verdin. belki bir mucize olacaktı, belki tek kusuru kolları kalacaktı… sonra hayatın gerçekleri yüzüme çarpıyor, çıkıyorum bu dramdan.
Zaten yaşamayı isteyecek kadar ömrü olacak mıydı o da meçhulSen anne olduğun için evladını her durumda kabul eder bakardın çiçek gibi evet ,ama o evlat o şekilde bir hayat yaşamak ister miydi mesela? Olay çok yönlü ve derin,oğlun, esin,kendin için güçlü ol bundan sonra
inşallah nevoşumDaha iyi olacaksın inşallah
çok şükür oğlum var Bütün gün hastanede o acıları çektim, eve geldiğimde onun bir gülüşüyle bitti her şeyCanım benim bende 8 sene önce evladını kaybetmiş bir anneyim 8 aylık karnımda öldü neden koruyamadim dedim suçluluk duygusu yaşadım travma geçti başımdan
Toparlamam çok zor oldu 2. Ye hamile kaldım kızımla abisiyle tam 18 ay var arasi
Acısını yarasını kızımla dinmeye çalıştım evladımı öptüm kokladim çok zor oldu gerçekten bu süreçten geçecek ama iz kalıyor yarama unutamazsin unutulmuyor ömür gidiyor bi bakmişsin evlat büyüyor hiç anlayamazsin evladini büyüdügünü şahit olmalısın acısını yarasını oğlunla sarmalısın
İnşallah canom AminRabbim sabır versin canım. İnşallah daha iyi olacaksın