- 28 Haziran 2011
- 59.372
- 149.810
Belliydi zatenKabak tatlım da güzel olmuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belliydi zatenKabak tatlım da güzel olmuş
Ben kocamdan daha güzel yapıyor muşumBelliydi zaten
Afiyet olsun nevoşKabak tatlım da güzel olmuş
Nazar edersinBen kocamdan daha güzel yapıyor muşum
Aksi düşünülemezdi afiyet olsun aşkomTadı iyi olmuş aşkom
Sağ ol canım benimAfiyet olsun nevoş
Sağ ol aşkomAksi düşünülemezdi afiyet olsun aşkom
Bu mümkünNazar edersin
Sen de sağol aşkomSağ ol aşkom
Çok güzel görünüyor, ellerine sağlıkBu kek fırından ilk çıktığında gayet de kabarıktı ama bekledikçe fıss diye söndü. Niye söndü ki?
Tadı görüntüsünden de güzeldi ama kabarıklığı neden söndü? Kocaman kek cücük kadar kaldı.Çok güzel görünüyor, ellerine sağlık
Önemli olan tadı bosver erken mi çıkardın kiTadı görüntüsünden de güzeldi ama kabarıklığı neden söndü? Kocaman kek cücük kadar kaldı.
Yok hatta yanmaya başlamıştıÖnemli olan tadı bosver erken mi çıkardın ki
Bana güven ve afiyetle ye,benim için de yeYok hatta yanmaya başlamıştı
Tamam önemli olan tadı ise gerisi çok da şey değil tamam.
Fırını kapatır kapatmaz çıkarmaman lazım. Biraz içinde bekletiyorum ben, hiç sönmüyor.Yok hatta yanmaya başlamıştı
Tamam önemli olan tadı ise gerisi çok da şey değil tamam.
Aaaaaaa! E bana demiştiler ki fırını kapatınca hemen çıkar yoksa söner demiştiler.Fırını kapatır kapatmaz çıkarmaman lazım. Biraz içinde bekletiyorum ben, hiç sönmüyor.
Fırını kapatınca hemen çıkarma yoksa söner demiştir onlar sjsjsjAaaaaaa! E bana demiştiler ki fırını kapatınca hemen çıkar yoksa söner demiştiler.
Hemen çıkar dediler diyorum ya.Fırını kapatınca hemen çıkarma yoksa söner demiştir onlar sjsjsj