- 21 Kasım 2017
- 27.575
- 120.592
Görülmüş görülmüş. Çizkek gibiymiş.Bunun gibisi görülmedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Görülmüş görülmüş. Çizkek gibiymiş.Bunun gibisi görülmedi
Jou benJou kim arkadaşlar, nick değişmiş ama eski postlarına bakamadım?
Yok artık ne chesecakesiGörülmüş görülmüş. Çizkek gibiymiş.
Onu yeni düşürdümJou kim arkadaşlar, nick değişmiş ama eski postlarına bakamadım?
Cizkek işteYok artık ne chesecakesi
Tablo yapmışsın
Kız kaç gündür kim acaba diyorumJou ben
Sende yapCizkek işte
Hahahahahaha arada dedirtmek lazımm biraz yeni gözükeyim bakayimmKız kaç gündür kim acaba diyorum
Beni öldürseler aklıma çilekten çiçekler gelmez. Öngörüsü, zevki bir başka kadının.Yok artık ne chesecakesi
Tablo yapmışsın
Yapmam şuan çok tazeSende yap
Nette vardi panpaBeni öldürseler aklıma çilekten çiçekler gelmez. Öngörüsü, zevki bir başka kadının.
Aynen öyle maşallahBeni öldürseler aklıma çilekten çiçekler gelmez. Öngörüsü, zevki bir başka kadının.
Gizli gizli ressamlik yapiyo olabilir ama bize söylemiyor, yuklenmeyelim diyeAynen öyle maşallah
Ben bilmiyorum, netten sunum falan araştırmakta benlik değil, klasik takıldığım için hiç bakmıyorum.Nette vardi panpa
Benim resmim iyidir zaten. Bir edebiyat dergisinde çizimlerim yayınlanıyordu.Gizli gizli ressamlik yapiyo olabilir ama bize söylemiyor, yuklenmeyelim diye
Malesef bunu biliyorumBenim resmim iyidir zaten. Bir edebiyat dergisinde çizimlerim yayınlanıyordu.
KlasikciBen bilmiyorum, netten sunum falan araştırmakta benlik değil, klasik takıldığım için hiç bakmıyorum.
Zaten becerememde
ÇooookKabak tatlım da güzel olmuş
Tadı iyi olmuş aşkomÇooook