- 22 Temmuz 2017
- 43.934
- 130.588
Baklavayı bekleme emmi, baklava ve türevleri yasaklıdeğil tabii ki, ben çocukken şekarpare diye bir tatlı yoktu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Baklavayı bekleme emmi, baklava ve türevleri yasaklıdeğil tabii ki, ben çocukken şekarpare diye bir tatlı yoktu.
Tmm ben pes patrondeğil tabii ki, ben çocukken şekarpare diye bir tatlı yoktu.
Baklavayı bekleme emmi, baklava ve türevleri yasaklı
baklavanın olmaması çok isabetli olmuş ama baklava da değil
Geçen seneki oylamaya gidip baktım ama yine bulamadımbaklavanın olmaması çok isabetli olmuş ama baklava da değil
Lokma tatlısı mı?baklavanın olmaması çok isabetli olmuş ama baklava da değil
Kendisi fasulye zaten, sıkıntı yok.yahu siz şaka mısınız orada etimek tatlısı var, efsanedir,
heee benim zamanımda üzerinde ki beyaz şey yoktu etimekleri diz şerbeti dök ye : ) galiba öyleydi 40 sene geçti aradan : (
Etmek tatlısının kaybetmesi garantilendi : ) olsun benim şu anda birinci sıramda
Kendisi fasulye zaten, sıkıntı yok.
Benim cocuklugumda etimek tatlısı yoktu patron valla, bizimkiler bilmiyorduyahu siz şaka mısınız orada etimek tatlısı var, efsanedir,
heee benim zamanımda üzerinde ki beyaz şey yoktu etimekleri diz şerbeti dök ye : ) galiba öyleydi 40 sene geçti aradan : (
Etmek tatlısının kaybetmesi garantilendi : ) olsun benim şu anda birinci sıramda
3 1.’lik alan kişi 1 sene birincilikten muaf oluyor ya abi, o yüzden fasulye diyoruz.bu arada sabah beri fasulye diyip duruyorsunuz fasulye nedir ? biri açıklasa keşke
Yarışmada üç kere birinci olunca dorduncuye birinci olsa bile hak ikinciye geçiyor ya, biz o kişiye aramizda fasulye diyoruzbu arada sabah beri fasulye diyip duruyorsunuz fasulye nedir ? biri açıklasa keşke
Büyüklerimize soralım, 40 sene evvel etimek tatlısı var mıydı yahu?
Ekmek kadayıfını andırdığı için mi acaba?
Benim cocuklugumda etimek tatlısı yoktu patron valla, bizimkiler bilmiyordu
Aaaaa çok eskiymis, keşke bizimkilerde bilip yapsalardı20 Şubat 1978'de ise kızarmış ekmekler 'Etimek' adıyla üretilmeye başlandı ve piyasaya sürüldü.
Doğrudur etimek üretiminin eskilere dayandığını duymuştum. Ama ondan o yıllarda tatlı yapıldığını bilmiyorum abi.20 Şubat 1978'de ise kızarmış ekmekler 'Etimek' adıyla üretilmeye başlandı ve piyasaya sürüldü.
Bende yasom ya 25 yaşına gelmiştim tatlı olduğunu öğrendiğimdeDoğrudur etimek üretiminin eskilere dayandığını duymuştum. Ama ondan o yıllarda tatlı yapıldığını bilmiyorum abi.
En azından 90’larda annem yapmıyordu, ben onu biliyorum.
Klasik baklava, revani ya da kadayıf dolması ile büyüdüm.
Etimek tatlısını evlendiğimde öğrendim.
Aynı şekilde Frida’m. Ekmek kadayıfına bayıldığım için, etimek tatlısını da bayıla bayıla yerim.Bende yasom ya 25 yaşına gelmiştim tatlı olduğunu öğrendiğimde
Eti eti etibir daha ki yarışmada Eti ürünleri ile yapılan tarifler olarak yapalım : ) ama peş peşe 2 tatlı olmaz