Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Coookkk lezzetli ama yasomAynı şekilde Frida’m. Ekmek kadayıfına bayıldığım için, etimek tatlısını da bayıla bayıla yerim.
Salatada olurGelsin mozaikler, gitsin piramit pastaları
Evet, ama ben neyi beceremiyorum bil bakalımCoookkk lezzetli ama yasom
HayiirEvet, ama ben neyi beceremiyorum bil bakalım
Karamel şerbetini yakmadan halledemiyorum.Hayiir
Allah rahmet eylesin, basın sağolsun patroncumsiz bilmezsiniz; Etimek tatlısında ki şerbet biraz da yanık olup o ağdası, acılığı ayrı bir tat verirdi. Eğer şerbet tutturulamazsa yahu cıvıkta güzel oluyormuş denirdi : )))) Tabi bu 1989 yılında valideyi trafik kazasında kaybedince bizim anne elli tadı son bulmuş oldu.
So
nra bir daha hiç yemedim, hatun yapıyor bir şey etimek ile ama bahsettiğim değil...
Nur içinde yatsın, bir Fatiha okuyalım andık teyzeyi.siz bilmezsiniz; Etimek tatlısında ki şerbet biraz da yanık olup o ağdası, acılığı ayrı bir tat verirdi. Eğer şerbet tutturulamazsa yahu cıvıkta güzel oluyormuş denirdi : )))) Tabi bu 1989 yılında valideyi trafik kazasında kaybedince bizim anne elli tadı son bulmuş oldu.
So
nra bir daha hiç yemedim, hatun yapıyor bir şey etimek ile ama bahsettiğim değil...
Aslında zor değil, hele sen olamazKaramel şerbetini yakmadan halledemiyorum.
Ben tek bir işe odaklanmıyorum ki canım, illâ yakıyorum.Aslında zor değil, hele sen olamaz
Heh işte ondan yoksa yaparsınBen tek bir işe odaklanmıyorum ki canım, illâ yakıyorum.
Zaten 2 kere denemişimdir, bir daha yapmaya kalkmadım.
Ev tatlı dolu, canım etimek tatlısını istedi şimdide.Heh işte ondan yoksa yaparsın
Bende fasulye oldum. Bir yıl boyunca birinci olsam bile hak ikinciye geçecek:)bu arada sabah beri fasulye diyip duruyorsunuz fasulye nedir ? biri açıklasa keşke
Nevos sen artık kuru fasulyesinBende fasulye oldum. Bir yıl boyunca birinci olsam bile hak ikinciye geçecek:)
İkinci kez fasulye olmak şerefine nail oldum
Evdekileri dağıt etimek yapEv tatlı dolu, canım etimek tatlısını istedi şimdide.
Daha çok fasulye oluruz. Abim bu fırsatı bize verdiği süreceNevos sen artık kuru fasulyesin
Allah rahmet eylesin, yattığı yer nur olsun abi. Üzerinde muhallebi ve kremşanti var. O zamandan bu zamana ancak bu kadar zenginleşebildi.siz bilmezsiniz; Etimek tatlısında ki şerbet biraz da yanık olup o ağdası, acılığı ayrı bir tat verirdi. Eğer şerbet tutturulamazsa yahu cıvıkta güzel oluyormuş denirdi : )))) Tabi bu 1989 yılında valideyi trafik kazasında kaybedince bizim anne elli tadı son bulmuş oldu.
Bir daha hiç yemedim, hatun etimek ile bir tatlı yapıyor ama bahsettiğim değil, bizim ki fakir işi üzeri o beyaz ne ise o konmazdı.
Bunun gibisi görülmediAllah rahmet eylesin, yattığı yer nur olsun abi. Üzerinde muhallebi ve kremşanti var. O zamandan bu zamana ancak bu kadar zenginleşebildi.