- 3 Haziran 2015
- 36.921
- 118.964
- 35
karıştırdım galiba.. öle bi üye vardi sonra uyumuyor degiştirdi. nick degiştir degiştirene inanki karıştiriyorum ben ya.Çok migitom bekar ve çıtır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
karıştırdım galiba.. öle bi üye vardi sonra uyumuyor degiştirdi. nick degiştir degiştirene inanki karıştiriyorum ben ya.Çok migitom bekar ve çıtır
Heee durmuyor yapmıştı hatırladımkarıştırdım galiba.. öle bi üye vardi sonra uyumuyor degiştirdi. nick degiştir degiştirene inanki karıştiriyorum ben ya.
degiştirdi mi yineHeee durmuyor yapmıştı hatırladım
Bilmiyom ki sonrasinidegiştirdi mi yine
Memem mi düştü?ben senin evli saniyorum..
memem düştü diyen çocuğun vardi nicki mi karıştırdım..
ya kendi düşmüştü çocuk annesini düştüğü görünce memem düştü diye ağlamişti..Memem mi düştü?
Yok sen karıştırmışsın
zaten yarısı banlı yarısı da gitti..Bilmiyom ki sonrasini
Abicim senin yaptığın gibi yapamam zaten:)biri künefemi çalar, biri kabak tatlımı çalar. Benim üzerimden tribünlere oynamayın : ))))
şakası bir tarafa bir tarif var ki bana rahmetli annemi hatırlattı bir oyum ona tabii şimdilik.
Kabakbiri künefemi çalar, biri kabak tatlımı çalar. Benim üzerimden tribünlere oynamayın : ))))
şakası bir tarafa bir tarif var ki bana rahmetli annemi hatırlattı bir oyum ona tabii şimdilik.
Bizde hep eşim yaparOda yok şimdi
Muhteşem olmuş nevosBizde hep eşim yaparOda yok şimdi
Bende kocam için yaptım
Sağ ol canımMuhteşem olmuş nevos
Yaa sonuncu olur mu senceSağ ol canım
Bir sonuncu gerekiyordu
İmkansız, ben olayım o olmasinSağ ol canım
Bir sonuncu gerekiyordu
Sondan üçüncü olurYaa sonuncu olur mu sence
Yazık öyle saniyoYaa sonuncu olur mu sence
Hadi canımİmkansız, ben olayım o olmasin
Bende sondan birinciSondan üçüncü olur