- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.412
- 26
Ahhahahahahahahahha ay çok güldümDeğil yay burcu okul başkan seçiminde buraya havuz yaptıracağım demiş temiz tuvalet her vatandaşın hakkı gibi şeyler siyasetçi olacak sanırım 100 de 80 oyla birinci olmuştu
Tam senlik hediyeKK’dan doğum günü hediyesi için fikir edineyim demişimdir….
Mantık denince benBu çok mantıklı. Tamam almıyorum sskskksk
Benim kocam da kalem ve ayraç almış kutulu, üzerine de isimlerimizi yazdırmış, açıkçası ben kendi ismim soy ismim tek olur sandım. Görünce bir hayal kırıklığı yaşamıştım, niye kullanmıyorsun diye soruyor bir deZevkler tartışılmaz zerre
Hani evlisiniz ya belki ondan şey etmiştir ajsjsjsjBenim kocam da kalem ve ayraç almış kutulu, üzerine de isimlerimizi yazdırmış, açıkçası ben kendi ismim soy ismim tek olur sandım. Görünce bir hayal kırıklığı yaşamıştım, niye kullanmıyorsun diye soruyor bir de
Bana da bıçak almıştı eşim üzerinde ikimizin isimleri ve mutfağı yazıyordu neyseki özel gün hediyesi değıldıBenim kocam da kalem ve ayraç almış kutulu, üzerine de isimlerimizi yazdırmış, açıkçası ben kendi ismim soy ismim tek olur sandım. Görünce bir hayal kırıklığı yaşamıştım, niye kullanmıyorsun diye soruyor bir de
En çok kullandığım iki şeye de yazdırmış, kalem ve ayraç. Mesaj veriyor yani, hep beni düşün kitap okurken ders çalısırken bile skskdodjdkdldödödldHani evlisiniz ya belki ondan şey etmiştir ajsjsjsj
Evlilik yıl dönümümde almıştı bir deBana da bıçak almıştı eşim üzerinde ikimizin isimleri ve mutfağı yazıyordu neyseki özel gün hediyesi değıldı
Evlilik için ikinizin ismi güzel yinede ortak gününüzEvlilik yıl dönümümde almıştı bir de
Neğğyyy?Bana da bıçak almıştı eşim üzerinde ikimizin isimleri ve mutfağı yazıyordu neyseki özel gün hediyesi değıldı
Karcı kocanın birbirine zoğum günü hediyesi alması yasaklansın!Benim kocam da kalem ve ayraç almış kutulu, üzerine de isimlerimizi yazdırmış, açıkçası ben kendi ismim soy ismim tek olur sandım. Görünce bir hayal kırıklığı yaşamıştım, niye kullanmıyorsun diye soruyor bir de
Gittiği şehire özgü hediyeymis herkes yazdırınca yazdırmış garip bir hediye ama neyseki mutfakta çok işe yarıyorNeğğyyy?
Aynen etiket bile yaptım
Onu sadece Kazen yapıyor canımKazen abinin kedisi evden kaçmış otursun da sizin yarışmanızın bildirimi için mi şey yapsın!
Ama bu yarışma böyle bitip giderse ne üzülürüm.
Nevreste yarışma oylaması bildirimlerini sen göndersen keşşşke
Kavga edin istiyorDans mı edelim djlflflföflfheıdkdkd
Ne desem bilmiyorum abicimCanımız çok sıkkın, dumandan maalesef haber yok. Bu sebeple siteye hiç bakamadım. Bildirimi yolladım.
Ins bulunur haber gelir ya geceden beri aklimda benimdeCanımız çok sıkkın, dumandan maalesef haber yok. Bu sebeple siteye hiç bakamadım. Bildirimi yolladım.