- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Evet aşkomÇift yumurta muydu onlar aşko
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet aşkomÇift yumurta muydu onlar aşko
Kız diye güvenmeBu seferki kız, uslu olur diye çok ümitliyim ama hayırlısı.
Benim kayınlar tek ,çok tutuyorlar birbirlerini aşko bazen de çok tartışıyorlar ama hiç ayrılmıyorlar yine de birbirlerindenEvet aşkom
Diğerinin beğendiğinden alan ben olabilirim. Ablam ne alırsa alsın ya aynısını ya da farklı bir rengini alıyorum.sksks Çünkü onun zevki var benim yok.akskskdBizimde öyle farklılar
Mesela biri kıyafet alırken çok özel parçalar seçiyor. Diğeri aaa nereden aldın bende bakayım diyordu. Bugün diğeri çanta seçti. Hemen o kıyafeti iyi seçen ben bulamadım bende ondan alayım dedi
Yani çok değişiyorlar aşko
Benimkiler de öyleBenim kayınlar tek ,çok tutuyorlar birbirlerini aşko bazen de çok tartışıyorlar ama hiç ayrılmıyorlar yine de birbirlerinden
Evet aşkom ,neyse ki beni es geçtiBenimkiler de öyle
Senin torunların ikiz olma ihtimali var desene
Benimkilerin tarzı farklı aslındaAma bazen benzer şeyleri çok beğeniyorlar. Ya da farklı renklerini alıyorlar. Kendim hiç birebir aynı almadım. Ama hediye çok gelirdiDiğerinin beğendiğinden alan ben olabilirim. Ablam ne alırsa alsın ya aynısını ya da farklı bir rengini alıyorum.sksks Çünkü onun zevki var benim yok.akskskd
Torunlara bakmak sana kalmasınEvet aşkom ,neyse ki beni es geçti
Ay bak hiç aklıma da gelmiyor aşkoTorunlar bakmak sana kalmasın
Bakarım ne olacak demelisinAy bak hiç aklıma da gelmiyor aşko
Tamam işte bizimde zevklerimiz hiç benzemez ama ablam çok araştırır kafasında kombin yapar ben de onun beğendiklerine çökerim. Geçen gün bizde çanta aldık. İlk önce ablam beğendi bunu alacağım dedi sonra ben dedim ki ben de beğendim sen alma ben alayım. Aynı çantanın farklı rengini aldım.Benimkilerin tarzı farklı aslındaAma bazen benzer şeyleri çok beğeniyorlar. Ya da farklı renklerini alıyorlar. Kendim hiç birebir aynı almadım. Ama hediye çok gelirdi
Biz de ablamla ortak kullanırdık kıyafetleri, gece yatarken kafamda kombin yapardım işe giderken şunu giyerim diye o erken kalkar düşündüklerimi giyerdi hayda sabah sabah biz bir kavgaTamam işte bizimde zevklerimiz hiç benzemez ama ablam çok araştırır kafasında kombin yapar ben de onun beğendiklerine çökerim. Geçen gün bizde çanta aldık. İlk önce ablam beğendi bunu alacağım dedi sonra ben dedim ki ben de beğendim sen alma ben alayım. Aynı çantanın farklı rengini aldım.
Tam olarak böyleTamam işte bizimde zevklerimiz hiç benzemez ama ablam çok araştırır kafasında kombin yapar ben de onun beğendiklerine çökerim. Geçen gün bizde çanta aldık. İlk önce ablam beğendi bunu alacağım dedi sonra ben dedim ki ben de beğendim sen alma ben alayım. Aynı çantanın farklı rengini aldım.
Ben de yirmili yaşların başlarında bir ergenken ikiz çocukları hiç sevmezdim. Napayım iki tane aynı çocugu derdim. Herkes bak gör, böyle diyorsun ya senin ikizlerin olacak derdi.Ay iyi ki ikiz kınamamışım bu arada Umutsuz ev kadınlarındaki elif e dönerdim
Buda benzerBiz de ablamla ortak kullanırdık kıyafetleri, gece yatarken kafamda kombin yapardım işe giderken şunu giyerim diye o erken kalkar düşündüklerimi giyerdi hayda sabah sabah biz bir kavga
Ne güzel günlermiş
Benim en büyük hayalimdi ikiz kızlarımın olmasıBen de yirmili yaşların başlarında bir ergenken ikiz çocukları hiç sevmezdim. Napayım iki tane aynı çocugu derdim. Herkes bak gör, böyle diyorsun ya senin ikizlerin olacak derdi.
Sonuç iki tane aynı cocuk olmasa da ikiz gebelik
Ayy maşallah yeni gördümBen de yirmili yaşların başlarında bir ergenken ikiz çocukları hiç sevmezdim. Napayım iki tane aynı çocugu derdim. Herkes bak gör, böyle diyorsun ya senin ikizlerin olacak derdi.
Sonuç iki tane aynı cocuk olmasa da ikiz gebelik
Aşko inan sadece bazıları bulmuyorAyy maşallah yeni gördüm
Gerçekten buluyor dönüp dolaşıp bazı dediklerimiz
Kalbin temizBenim en büyük hayalimdi ikiz kızlarımın olması