Biz o kavgalardan çok bunaldığımız için kıyafetleri ayırdık sözde aynı kıyafetlerin farklı rengini bile almayacaktık ama nerdeeeeBiz de ablamla ortak kullanırdık kıyafetleri, gece yatarken kafamda kombin yapardım işe giderken şunu giyerim diye o erken kalkar düşündüklerimi giyerdi hayda sabah sabah biz bir kavga
Ne güzel günlermiş
Aşko özellikle söylediklerimiz olmuyor,öyle gelişine söylediklerimiz oluyor galibaAşko inan sadece bazıları bulmuyor
Biliyor musun ben de çocuk sevemezdim.Yani şöyle, başkaları böyle alır öper ne bileyim hayal kurarlardı ben hiçKalbin temiz
Ben eskiden bırak ikizi çocuk sevmezdim
Evlenince değişti, şuan ben de seviyorum
Bende senin cümlelerine benzer şeyler söyleyerek iyi bir halt yemiş olabilirim.Ben de yirmili yaşların başlarında bir ergenken ikiz çocukları hiç sevmezdim. Napayım iki tane aynı çocugu derdim. Herkes bak gör, böyle diyorsun ya senin ikizlerin olacak derdi.
Sonuç iki tane aynı cocuk olmasa da ikiz gebelik
Aslında hala her çocuğu öyle öpüp koklayacak kadar sevemiyorum pekBiliyor musun ben de çocuk sevemezdim.Yani şöyle, başkaları böyle alır öper ne bileyim hayal kurarlardı ben hiç
Amin Nevoşum hepimizinRabbim her şeyi gönlünüze göre versin
Keçbişşş olsunnnBende senin cümlelerine benzer şeyler söyleyerek iyi bir halt yemiş olabilirim.
Benim de üç çocuğum var ,başkasının bebeklerini asla alamıyorum kucağıma hayırlı olsuna falan gidiyorum ya zorla vermek istiyorlar yok yok diyorum ben tutamam falan ya üç tane doğurdun diyorlar ya ısrar etmeyin ben uzaktan seviyorum işteAslında hala her çocuğu öyle öpüp koklayacak kadar sevemiyorum pek
Çantaların parasını ödeyince de ablamın çantasını hemen boynuma astımTam olarak böyle
Ama senin o ortanca kız mıydı, ona bayıldımmmBenim de üç çocuğum var ,başkasının bebeklerini asla alamıyorum kucağıma hayırlı olsuna falan gidiyorum ya zorla vermek istiyorlar yok yok diyorum ben tutamam falan ya üç tane doğurdun diyorlar ya ısrar etmeyin ben uzaktan seviyorum işte
İnan şu an o kadar çok şey yaşıyorum anlatamamAşko özellikle söylediklerimiz olmuyor,öyle gelişine söylediklerimiz oluyor galiba
HayırlısııııŞimdilerde de en fazla bir çocuk diyorum
Kardeş olmak böyle bir şeyÇantaların parasını ödeyince de ablamın çantasını hemen boynuma astım
Bunu evlenince konuşalımŞimdilerde de en fazla bir çocuk diyorum
Sağol canımAma senin o ortanca kız mıydı, ona bayıldımmm
O zamana kadar çocuk yapmanın modası geçer diye düşünüyorum.sldkdkdBunu evlenince konuşalım
Ben çocukları çok severimO zamana kadar çocuk yapmanın modası geçer diye düşünüyorum.sldkdkd