- 1 Aralık 2021
- 12.129
- 40.762
- 34
Deme öyle yaa zamanında doğsunlar burç önemli değilMümkünse ikisi de olmasın.
Baş harfi merveeeee olan arkadaştan mı bahsediyorsunuz.Beyrancı Joyz deriz artık sana. O da Aralık annelerinde bahsetmişti hahahahahhha
Tabi zamanında doğsunlar ama bari akrep olmasınlar.Deme öyle yaa zamanında doğsunlar
Niye yav hahahahahMümkünse ikisi de olmasın.
Ben zaten çoğunluk fasulye tarif alıyorum. Beni çok zorlamazBenimki deprem, yeni bebek vs. derken çabuk geçiyor ama Allah sana sabır versin.
O başka mevzu tenhada söylerimÖyle miydi Aralık annesi kimdi yaahhshs
Yay burçları biraz şey oluyorlar akrep burçları daha da şey oluyorlar ama tabi geleceği zamanı kendileri seçtikleri için bize boş yapmak düşmez.Niye yav hahahahah
Akrepler çok iyidir. Özellikle kız olacaklarsa akrep olsunlarTabi zamanında doğsunlar ama bari akrep olmasınlar.
Karşıma hiç ters yay çıkmadı. Kankalarım akrep veya yay olmuşturYay burçları biraz şey oluyorlar akrep burçları daha da şey oluyorlar ama tabi geleceği zamanı kendileri seçtikleri için bize boş yapmak düşmez.
İlk defa akrep burcundan çok iyidir diye bahsedeni duyuyorum.Akrepler çok iyidir. Özellikle kız olacaklarsa akrep olsunlar
Senin iyiliginden iyi anlaşıyor olabilirsinizKarşıma hiç ters yay çıkmadı. Kankalarım akrep veya yay olmuştur
Ben anaları olarak her türlü anlaşırım flörtlerine kan kustursunlar benenaYay burçları biraz şey oluyorlar akrep burçları daha da şey oluyorlar ama tabi geleceği zamanı kendileri seçtikleri için bize boş yapmak düşmez.
Yoksa akrep burçları kim köpek mi diyorsun?Senin iyiliginden iyi anlaşıyor olabilirsiniz
Aslan olsun keskeeTabi zamanında doğsunlar ama bari akrep olmasınlar.
Çok vefalılardırİlk defa akrep burcundan çok iyidir diye bahsedeni duyuyorum.
Anlaşamadığım var mı bilmiyorumSenin iyiliginden iyi anlaşıyor olabilirsiniz
bilmiyorum akrep yok etrafında anlaşamam ben onlarla diyememYoksa akrep burçları kim köpek mi diyorsun?
BeniÇok vefalılardır
Temiz, düzenli, arkadaş canlısı, zor gün dostu
Baş harfi merveeeee olan arkadaştan mı bahsediyorsunuz.
Akrep mi yay mıBenine kadar duygulandırdığın hakkında eminim ki ufacık bir fikrin yoktur.
Teşekkür ederim.