- 2 Aralık 2015
- 31.472
- 105.031
Yok, maalesef değildi. Erken doğduğu için zorladı biraz beni.Oda bebekken uslumuydu
32. haftada doğdu.Kaç aylık doğdu kız, oğlağı da elemişsiniz arada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok, maalesef değildi. Erken doğduğu için zorladı biraz beni.Oda bebekken uslumuydu
32. haftada doğdu.Kaç aylık doğdu kız, oğlağı da elemişsiniz arada
Akrep burcunu övdüğü için duygusallaşan bir yay olamam değil mi?Akrep mi yay mı
Oy kıyamam baya sabırsızmışYok, maalesef değildi. Erken doğduğu için zorladı biraz beni.
32. haftada doğdu.
Akrep misin yoksaBeni ne kadar duygulandırdığın hakkında eminim ki ufacık bir fikrin yoktur.
Teşekkür ederim.
Sen bayağı bizi takip ediyor muşsunBaş harfi merveeeee olan arkadaştan mı bahsediyorsunuz.
Ikisini de övdü yaAkrep burcunu övdüğü için duygusallaşan bir yay olamam değil mi?
Aramızda olabilirler dikkat edinIkisini de övdü ya
ikizler kadar eglenceli bir burc yok ya kovalarda dalga gecmek icin on numaraSiz şimdi ikizleri daha çok gömersiniz
EvetAkrep misin yoksa
Sizi demeyelim de bu tarz olaylar sitede bomba etkisine sebep olduğu için mecbur öğreniyosunSen bayağı bizi takip ediyor muşsun
O zaman iyi anlaşacağız
Erkekler kadınlardan farklı canımoglumun ostekleri hic bitmiyor nevo sende de oyle mi ..cok ucuk istekler
erkegi eglenceli bak ama cok uc istekleri var ve kendine acayip bir guveni var ..onda olan guven 30 yasinda bende yokErkekler kadınlardan farklı canım
Bende eğlenceliyimdirerkegi eglenceli bak ama cok uc istekleri var ve kendine acayip bir guveni var ..onda olan guven 30 yasinda bende yok
ismak istiyor bu yasta nevo ...intenet uzerinden tasarim uapip satacakmis 1 aydir esimin kart bilgilerini istiyor .dolar uzerinden kazanc saglayacakmisBende eğlenceliyimdir
Ama erkekleri tehlikeli olabiliyor
İnşallahO zaman iyi anlaşacağız