- 8 Haziran 2013
- 56.153
- 149.108
Adını niye öyle koymuşlar acepAma çok haklı değil mi ya kadayıf yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adını niye öyle koymuşlar acepAma çok haklı değil mi ya kadayıf yok
Ancak tarifini gönderebiliyorum iştebabaannemi böyle çeksen en az 10 yaş genç çıkar asdfasadadffff şaka bi yana bi daha yazayım, çokseelll göndersene bana bi kalıp
Yooo çözmüşsün gayetHangi ayarda çekiyorsun kız ben bir çözemedim şu veledin kamerasını
Ben ne kadar kadayıfsam o tatlı da o kadar kadayıf. Antep’te pideye börek diyorlar, bu da onun gibi bir şey herhalde.Adını niye öyle koymuşlar acep
Ben niye beğenmiyorumYooo çözmüşsün gayet
Portrede çekiyorum ben genelde
Aynen olabilir Antep’te fıstıklı pide de yapıyorlarBen ne kadar kadayıfsam o tatlı da o kadar kadayıf. Antep’te pideye börek diyorlar, bu da onun gibi bir şey herhalde.
Eski fotograflarına bakBen niye beğenmiyorum
Ona börek diyorlar işte. Hem pide, hem de tatlı olan şey nasıl börek olabilir ya ajsjsjsjjsAynen olabilir Antep’te fıstıklı pide de yapıyorlar
aynen yaa beğenmemek içimize işlemişEski fotograflarına bak
Ben 7 plus ile çektiğim fotoğrafları o zamanlar kaliteli sanırdım. Şimdi bakıyorum da tost makinesiyle çekmişim gibi
Börek tabi sen nerden bilcen Urfa’da da aynı börek diyorlarOna börek diyorlar işte. Hem pide, hem de tatlı olan şey nasıl börek olabilir ya ajsjsjsjjs
Hadi be şu baklava gayet profesyonel çekim gibi görünüyordu. Elin alıştıkça daha güzel çekersin.Ben niye beğenmiyorum
O gittiğimiz Antep kahvaltısının menüsünde vardı o fıstıklı börek, hiç güzel değildiOna börek diyorlar işte. Hem pide, hem de tatlı olan şey nasıl börek olabilir ya ajsjsjsjjs
bana öyle geliyor demek ki zamanla alışacağızHadi be şu baklava gayet profesyonel çekim gibi görünüyordu. Elin alıştıkça daha güzel çekersin.
Kk yı ben Operadan direkt girerek kullanıyorum ana ekrana yüklemedim ama KK youtubeda anlatıyordu nasıl olacağını. Videodan ss mi, alınıyoraynen yaa beğenmemek içimize işlemiş
Bide şey soracağım videodan foto alamıyor muyuz kk yı ana ekrana da yükleyemedim
Katmer süper ötesi amaO gittiğimiz Antep kahvaltısının menüsünde vardı o fıstıklı börek, hiç güzel değildi
Bende anlattığın gibi yapıyorum alışmadık dötte don durmazmış benimki o hesapKk yı ben Operadan direkt girerek kullanıyorum ana ekrana yüklemedim ama KK youtubeda anlatıyordu nasıl olacağını. Videodan ss mi, alınıyor
Orada ne güzeldi kiO gittiğimiz Antep kahvaltısının menüsünde vardı o fıstıklı börek, hiç güzel değildi
Androiddeki herşeyi bulamazsın İOSta alışırsınBende anlattığın gibi yapıyorum alışmadık dötte don durmazmış benimki o hesap