- 8 Haziran 2013
- 56.153
- 149.108
Teşekkür ederim enişteye ve sanaYok, eşime Sırayla gösteriyordum. taş kadayıf dedim, başka gösterme bana dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim enişteye ve sanaYok, eşime Sırayla gösteriyordum. taş kadayıf dedim, başka gösterme bana dedi
Maşallah canım
Maşallah Allah bağışlasın
Ayyy canım çok küçüksün daha çok çıtır seniii
Rica ederiz aşkım. Benim taş kadayıfı hiç yememiş olmam haricinde bir sorun yok asdfsdfffffTeşekkür ederim enişteye ve sana
Sen hangisini yaptın kız?Bildirim gitmemiş hala
Revani bendeSen hangisini yaptın kız?
Bende anasınıfına gitmek istemezdim. Okula gitmektense ev ortamı daha cazip gelirdi. Bebeklerimle oynamak ya da çizgi film izlemek annemle vakit geçirmek bana daha cazip gelirdi. Okulda ben de sıkılırdım hatta okul ile ev arası 2 dakikalık mesafede olduğu için çoğu zaman okuldan kaçmaya çalışırdım. Evde ağzım boş durmazdı ama okulda belli saatlerde bir şeyler yiyebilmek bile benim için ağlama sebebiydi.sksjdjdBıktı bence her gün aynı şeylerden. Kreş ortamı çok iyi oysaki. Ama evdeyken geç uyanıyor, televizyonda çizgifilm izliyor, ne yemek isterse yapıyorum. Hatta bazen beni de yoldan çıkarıyor pizza sipariş ediyoruz falan. Bunlar işine geliyor. Kreş öyle değil. Bir kere orada kurallar var. Yoksa çok şükür öğretmenini seviyor. Arkadaşlarından da sevdiği de vardır sevmediği de.
oooo çokseeellll ellerine sağlık.Revani bende
Çok iştahlı bir çocuk değil zaten. Yediği şeyler belli. Ben bi hafta sonu var zaten, onu da eğlenceli geçirsin diye hamburger yemeye götürüyorum bazen onu, evde kek kurabiye vs. yapıyoruz beraber. Onları yemeyi seviyor. Okulda her şeyin saati belli. Yemeğin, uykunun, oyunun. Bu işine gelmiyor hiç. Öğretmeninin dediğine göre sınıftaki en başına buyruk çocuk oymuş. Diğerleri sınıfta eğlenceli etkinlikler yaparken o çıkıp bi turluyormuş aşçı teyzelerle takılıyormuş. Boyasını asla tam yapmıyormuş, kağıt yerine elini, ayağını boyuyormuş. Kendisine baba bıyığı çiziyormuş. (Hilal bıyık ahsjsjjs) Allah sabır versin oradakilere.Bende anasınıfına gitmek istemezdim. Okula gitmektense ev ortamı daha cazip gelirdi. Bebeklerimle oynamak ya da çizgi film izlemek annemle vakit geçirmek bana daha cazip gelirdi. Okulda ben de sıkılırdım hatta okul ile ev arası 2 dakikalık mesafede olduğu için çoğu zaman okuldan kaçmaya çalışırdım. Evde ağzım boş durmazdı ama okulda belli saatlerde bir şeyler yiyebilmek bile benim için ağlama sebebiydi.sksjdjd
İnşallah düzelir.
Aşçı teyzeler ve hilal bıyığı detayı çok iyiymiş.Çok iştahlı bir çocuk değil zaten. Yediği şeyler belli. Ben bi hafta sonu var zaten, onu da eğlenceli geçirsin diye hamburger yemeye götürüyorum bazen onu, evde kek kurabiye vs. yapıyoruz beraber. Onları yemeyi seviyor. Okulda her şeyin saati belli. Yemeğin, uykunun, oyunun. Bu işine gelmiyor hiç. Öğretmeninin dediğine göre sınıftaki en başına buyruk çocuk oymuş. Diğerleri sınıfta eğlenceli etkinlikler yaparken o çıkıp bi turluyormuş aşçı teyzelerle takılıyormuş. Boyasını asla tam yapmıyormuş, kağıt yerine elini, ayağını boyuyormuş. Kendisine baba bıyığı çiziyormuş. (Hilal bıyık ahsjsjjs) Allah sabır versin oradakilere.
13 pro max artı biraz da pinterest makyajı var tabiJOYz fotoları iphone 20xs max pro ile mi çektin? pinterestten fırlamış gibi
babaannemi böyle çeksen en az 10 yaş genç çıkar asdfasadadffff şaka bi yana bi daha yazayım, çokseelll göndersene bana bi kalıp13 pro max artı biraz da pinterest makyajı var tabi
Aynen yöresel bir tatlı bukız C A N O bu nasıl kadayıf anam içinde hiç kadayıf yok asdffasadüafff
Hangi ayarda çekiyorsun kız ben bir çözemedim şu veledin kamerasını13 pro max artı biraz da pinterest makyajı var tabi
Çay burnuma kaçtı ahsjsjshhahahhajajahkız C A N O bu nasıl kadayıf anam içinde hiç kadayıf yok asdffasadüafff
Gül sen güülÇay burnuma kaçtı ahsjsjshhahahhajajah
Ama çok haklı değil mi ya kadayıf yokGül sen güül