- 21 Kasım 2017
- 27.568
- 120.547
Sana bana her türlü sıkıcı zaten yavBildirim niye gitmedi yaa çok sıkıcı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana bana her türlü sıkıcı zaten yavBildirim niye gitmedi yaa çok sıkıcı
Yav baya da meşhur bir yer hayret. Antep de öyleyse ben Antep’in yuvalama dahil hiç bişeyini sevmedim, umarım değildirOrada ne güzeldi ki
Oy da kullanılmıyor iyi böyle bitsin işime gelirBildirim niye gitmedi yaa çok sıkıcı
10 oyla birinci olan ilk yarışmacı olarak tarihe adını yazdırırsın yıllarca konuşuruzOy da kullanılmıyor iyi böyle bitsin işime gelir
Bizde de öyle diyenler var baklava denmez börek der çoğu kişiOna börek diyorlar işte. Hem pide, hem de tatlı olan şey nasıl börek olabilir ya ajsjsjsjjs
Hahahahahaha yarışmanın ilk yıllarında bile olmamıştır10 oyla birinci olan ilk yarışmacı olarak tarihe adını yazdırırsın yıllarca konuşuruz
Kurtulduk senden hacı güle güle bay bayOy da kullanılmıyor iyi böyle bitsin işime gelir
Allah korusunHahahahahaha yarışmanın ilk yıllarında bile olmamıştır
Sanki size sıra gelmeyecekKurtulduk senden hacı güle güle bay bay
Sen nerelisinBizde de öyle diyenler var baklava denmez börek der çoğu kişi
Tamam bildirim gitmesin, bi de konuşmayın akışa da düşmesin konuKurtulduk senden hacı güle güle bay bay
Sivaslıyım antepe malatya-ya kayseri ye sınır yerinde ondan galibaSen nerelisin
Gelsin benceSanki size sıra gelmeyecek
Tekirdağlı komşuları alıp gelirimTamam bildirim gitmesin, bi de konuşmayın akışa da düşmesin konu
Tmm hacı ama bu senin birinci olacağın gerçeğini degistirecek mi panpaTamam bildirim gitmesin, bi de konuşmayın akışa da düşmesin konu
Benim kız da aynı, gerçi oğlan da aynıBıktı bence her gün aynı şeylerden. Kreş ortamı çok iyi oysaki. Ama evdeyken geç uyanıyor, televizyonda çizgifilm izliyor, ne yemek isterse yapıyorum. Hatta bazen beni de yoldan çıkarıyor pizza sipariş ediyoruz falan. Bunlar işine geliyor. Kreş öyle değil. Bir kere orada kurallar var. Yoksa çok şükür öğretmenini seviyor. Arkadaşlarından da sevdiği de vardır sevmediği de.
Börek tanımlarınızın içinde neler var merak ettim doğrusu. Hayır baklavaya neden börek denir ki?Bizde de öyle diyenler var baklava denmez börek der çoğu kişi
Aklıma Laz böreği denilen tatlı geldiBizde de öyle diyenler var baklava denmez börek der çoğu kişi
O baklavanın içine un kavurması konuluyor un helvası gibi ona diyor yaşlılarBörek tanımlarınızın içinde neler var merak ettim doğrusu. Hayır baklavaya neden börek denir ki?