- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
BanaSana bana her türlü sıkıcı zaten yav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
BanaSana bana her türlü sıkıcı zaten yav
Aslında benzer durum sadece un kavurması koydukları bir baklava o ondan galiba börek demeleri yaşlılar diyor geneldeAklıma Laz böreği denilen tatlı geldi
Sen daha yenisin
Ben oyumdan memnunum çok hızlı arttıSen daha yenisin
Yeniler oy almıyor muSen daha yenisin
Oy gelir ama önemi yokYeniler oy almıyor mu
Fasülye oldu ya yeni ondan bahsediyoruz. Yoksa yeniler oy alıyorYeniler oy almıyor mu
Maşallah gülümBen oyumdan memnunum çok hızlı arttı
Cidden bu hızla ilerlerse bayağı iyiMaşallah gülüm
Kabak tatlısı sonuncu olacak bir tatlı değil ki nevoş sende güzel yapmışsınCidden bu hızla ilerlerse bayağı iyi
Sonuncu olmam
Adına da börek mi diyorlarO baklavanın içine un kavurması konuluyor un helvası gibi ona diyor yaşlılar
Sona yakın diyelimKabak tatlısı sonuncu olacak bir tatlı değil ki nevoş sende güzel yapmışsın
Ama bu daha üç yaşında yav biraz erken başladı ajsksjksBenim kız da aynı, gerçi oğlan da aynı
Çok rahat büyüyorlar, evde telefon ellerinde rahat kıyafetler. Şimdiden 1 Mayıs gelse de tatil olsa diyor kız, kaç gün tatil olacak diyor
Benimki deprem, yeni bebek vs. derken çabuk geçiyor ama Allah sana sabır versin.
Az önce okudum baba bıyığı, aşçı muhabbeti, çocuğa ortam sıkıcı geliyor anlaşılan. Yanaklarını mıncır benim yerimeAma bu daha üç yaşında yav biraz erken başladı ajsksjks
Allah aşkına al gel iki şenleniriz bu ne beeeTekirdağlı komşuları alıp gelirim
Yanağı pek yok ama denerim.Az önce okudum baba bıyığı, aşçı muhabbeti, çocuğa ortam sıkıcı geliyor anlaşılan. Yanaklarını mıncır benim yerime
Başka konularda, topiklerde bahsedelim çaktırmadan da yarışmaya kaos ay pardon renk gelsin.Allah aşkına al gel iki şenleniriz bu ne beee
Değiştirmesin diye yapıyoz zatenTmm hacı ama bu senin birinci olacağın gerçeğini degistirecek mi panpa
Anaaa ben Aralık analarına katılacaktım durBaşka konularda, topiklerde bahsedelim çaktırmadan da yarışmaya kaos ay pardon renk gelsin.