- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.731
Sende haklısın yasocanimEn iyi bilenlerdenim oylamanın bildirimle açıldığını Cancağzım, 0 oyun acısını çıkarmalıyım
Hep sen mi trip atacaksın Frida’m, benim hakkım yok mu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sende haklısın yasocanimEn iyi bilenlerdenim oylamanın bildirimle açıldığını Cancağzım, 0 oyun acısını çıkarmalıyım
Oyy çen gud morniinnkk mi öğrendin nevosumAma bu girişi benim yapmam lazımdı
O zaman devamke cancağızımEn iyi bilenlerdenim oylamanın bildirimle açıldığını Cancağzım, 0 oyun acısını çıkarmalıyım
Kursta yaşlarımızı söyledikEn yaşlı ben oldumOyy çen gud morniinnkk mi öğrendin nevosum
Sayilara takılma nevosum, biz senin ruhunu da biliyoruzKursta yaşlarımızı söyledikEn yaşlı ben oldum
Kızlar için matematik kursu varmış daha doğrusu yks kursuHoca ile konuşmaya gittim. Sayısalcı mısın diyorAdamın gözünde sorun var galiba,Sayilara takılma nevosum, biz senin ruhunu da biliyoruz
Neye göre öyle ruhun 18 seninKursta yaşlarımızı söyledikEn yaşlı ben oldum
Orası öyleNeye göre öyle ruhun 18 senin
Evet deseydinKızlar için matematik kursu varmış daha doğrusu yks kursuHoca ile konuşmaya gittim. Sayısalcı mısın diyorAdamın gözünde sorun var galiba,
Bebekim kaç çocuğun varDün bende çocuklarla eşimin akrabasına gitmiştim baska misafirleri de vardı oda doluyfu büyük kızım anne deyince hepsi birden bana baktı şaşkın şaşkın ne yani hiç mi genç anne olmuş kadın gormediniz diyemedim bir daha büyükleri yanımda götürmeyeceğim
4 tane cocugum var büyük kızım 14 yas ama boyu uzun o yüzden 18 gibi duruyor 13 yaş bir küçüğü erkek 5 yaşında küçük kızım 1 yaşında oğlum varBebekim kaç çocuğun var
Maşallah sana canim benim şimdiki çocuklar hep öyle büyük gösteriyor ne mutlu sana, Allah güzel günlerini göstersin inş her zaman4 tane cocugum var büyük kızım 14 yas ama boyu uzun o yüzden 18 gibi duruyor 13 yaş bir küçüğü erkek 5 yaşında küçük kızım 1 yaşında oğlum var
Sen kaç yaşındasın4 tane cocugum var büyük kızım 14 yas ama boyu uzun o yüzden 18 gibi duruyor 13 yaş bir küçüğü erkek 5 yaşında küçük kızım 1 yaşında oğlum var
33 e girecegim yakındaSen kaç yaşındasın
Maşallah canım33 e girecegim yakında
Maşallah Allah bağışlasın4 tane cocugum var büyük kızım 14 yas ama boyu uzun o yüzden 18 gibi duruyor 13 yaş bir küçüğü erkek 5 yaşında küçük kızım 1 yaşında oğlum var
Ayyy canım çok küçüksün daha çok çıtır seniii33 e girecegim yakında
Yok, eşime Sırayla gösteriyordum. taş kadayıf dedim, başka gösterme bana dediYaso ya verecekken bana yanlışlıkla vermemişsinizdir diye umuyorum
Bıktı bence her gün aynı şeylerden. Kreş ortamı çok iyi oysaki. Ama evdeyken geç uyanıyor, televizyonda çizgifilm izliyor, ne yemek isterse yapıyorum. Hatta bazen beni de yoldan çıkarıyor pizza sipariş ediyoruz falan. Bunlar işine geliyor. Kreş öyle değil. Bir kere orada kurallar var. Yoksa çok şükür öğretmenini seviyor. Arkadaşlarından da sevdiği de vardır sevmediği de.Okula neden gitmek istemiyor. Anlaşamadığı bir arkadaşı mı var veya öğretmenden kaynaklı mı?