Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben bana daha ne kadar yanlışlıkla oy gelir onun heyecanı içerisindeyim mazur gör nevoş
Bana gelir sana gelmezBen bana daha ne kadar yanlışlıkla oy gelir onun heyecanı içerisindeyim mazur gör nevoş
Gülenç yüzlü bir insansam ne yapabilirimBak hala gülüyor
KesinBana gelir sana gelmez
Çok şükür Canom, iyiyim bende ♥İyiyim yasom sen nasılsın
Sanmam, ben kendime oy gelmeyeceğini bildiğim içün kendime ayırdım tekiniYaso ya verecekken bana yanlışlıkla vermemişsinizdir diye umuyorum
O ben değilimdir inşallasıı
Yanlış hatırlamıyorsam 3 tane adında kadayıf bulunan tatlı vardı.Ben bana daha ne kadar yanlışlıkla oy gelir onun heyecanı içerisindeyim mazur gör nevoş
Bildirimden sonra görüşelimSanmam, ben kendime oy gelmeyeceğini bildiğim içün kendime ayırdım tekini
O kadar sevilmiyorum yani topikteBildirimden sonra görüşelim
Sizin de bana vereceğiniz varmış kime niyet,kime kısmet Allah bereket versinYanlış hatırlamıyorsam 3 tane adında kadayıf bulunan tatlı vardı.
Ama gördün mü yanlışlıkla falan filan o oy sana kısmet oldu. Helal hoş olsun.
Pardon yanlış hatırlıyormuşum 3 değil 4 tane kadayıflı tatlı varmış.
Ne alaka kız bunla onun ne ilgisi var bana da şans eseri verilmiş sevildiğimizden değil yaniO kadar sevilmiyorum yani topikte
Bağışıklığın düşmüştür zerriskoomDudağımda yara çıktı. İğrenç görünüyor. Dudağım dışarıya doğru pörtledi botokslu gibi oldu.
Seni sevmeyen ölsün cancağızımO kadar sevilmiyorum yani topikte
Sevmekle oyu karıştırmayalım yasom lütfen amaO kadar sevilmiyorum yani topikte
En iyi bilenlerdenim oylamanın bildirimle açıldığını Cancağzım, 0 oyun acısını çıkarmalıyımSeni sevmeyen ölsün cancağızım
Hep sen mi trip atacaksın Frida’m, benim hakkım yok muSevmekle oyu karıştırmayalım yasom lütfen ama
Ama bu girişi benim yapmam lazımdıGud mornink gud morniiiiiiiiiinnnkkkkkkk