- 24 Eylül 2018
- 97.132
- 292.380
Günooo,noldu ki ?Günaydınnnnn. Yine ben okula gitmem sinir krizi eşliğinde, bol geç kalmalı bir sabah.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günooo,noldu ki ?Günaydınnnnn. Yine ben okula gitmem sinir krizi eşliğinde, bol geç kalmalı bir sabah.
Noldı bi'tanem.Günaydınnnnn. Yine ben okula gitmem sinir krizi eşliğinde, bol geç kalmalı bir sabah.
Allah kolaylık versin canımGünaydınnnnn. Yine ben okula gitmem sinir krizi eşliğinde, bol geç kalmalı bir sabah.
Geçmiş olsunDudağımda yara çıktı. İğrenç görünüyor. Dudağım dışarıya doğru pörtledi botokslu gibi oldu.
Yara derken uçuk mu? Geçmiş olsun,çabuk geçer inşallah. Krem iyi geliyor sağlık ocağı yakınsa yazdırsan.Dudağımda yara çıktı. İğrenç görünüyor. Dudağım dışarıya doğru pörtledi botokslu gibi oldu.
Günooo,noldu ki ?
Oğlan yine tutturdu gitmeyeceğim okula diye. Yarım saat ağladı sinir krizi eşliğinde. Zorla arabaya bindirmeye çalıştık, saldırdı bize. Sonuç: Üçümüz de okula geç kaldık.Noldı bi'tanem.
Okula neden gitmek istemiyor. Anlaşamadığı bir arkadaşı mı var veya öğretmenden kaynaklı mı?Oğlan yine tutturdu gitmeyeceğim okula diye. Yarım saat ağladı sinir krizi eşliğinde. Zorla arabaya bindirmeye çalıştık, saldırdı bize. Sonuç: Üçümüz de okula geç kaldık.
Uçuk ama yara deyince daha büyük bir şeymiş gibi oluyo Sağlık ocağı evet yakın ama kim gidip de krem yazdırmayla uğraşır ki.Yara derken uçuk mu? Geçmiş olsun,çabuk geçer inşallah. Krem iyi geliyor sağlık ocağı yakınsa yazdırsan.
İnanmıyorumValla ben kadayıflıları karıştırıp yanlışlıkla sana vermişim ahahahahahahha
Ama bu sefer fasulyelere oy vermiyordum ki.
Kiyamam ponciğimeOğlan yine tutturdu gitmeyeceğim okula diye. Yarım saat ağladı sinir krizi eşliğinde. Zorla arabaya bindirmeye çalıştık, saldırdı bize. Sonuç: Üçümüz de okula geç kaldık.
Uçuk ama yara deyince daha büyük bir şeymiş gibi oluyo Sağlık ocağı evet yakın ama kim gidip de krem yazdırmayla uğraşır ki.
Bu uçukla beraber 3 senedir düzenli olarak aynı yerde uçuk çıkıyor. Kan değerlerim gayet normal çıkıyor ama neden böyle oluyor bilemedim.
Canım yaa kıyamam.Oğlan yine tutturdu gitmeyeceğim okula diye. Yarım saat ağladı sinir krizi eşliğinde. Zorla arabaya bindirmeye çalıştık, saldırdı bize. Sonuç: Üçümüz de okula geç kaldık.
Ramazan ayından yeni çıktık ya ondan olmuştur diye düşünüyorum.Soğuk algınlığı, grip olunca ateş olunca bende de çıkıyordu. Bu sene nasıl olduysa çıkmadı. Bağışıklık düşük olunca çıkar diye biliyorum.
Aynen fasülyeyimAma bu sefer fasulyelere oy vermiyordum ki.
Sen de fasulyesin diye biliyorum yoksa değil misin?
Geçmiş olsun canımRamazan ayından yeni çıktık ya ondan olmuştur diye düşünüyorum.