Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayırlı geceler yasomHayırlı geceler herkese, şimdiden oylamamız hayırlı olsun
Nasılsın Canom?Hayırlı geceler yasom
Sen hangisinin?Beni beni Bihter’ini
Rica ederim bebişim.Teşekkür ederim Ayşom
En tepedekiSen hangisinin?
Rica ederim bebişim.
Aşkım, özür dilerim eminim ki çok güzeldir ama şu an canım Bu saydıklarımı çekti özellikle de etimek, etimek olalı böyle dekor görmemiştirEn tepedeki
Bende canom çaktırmaSeni hayal bile edemeyeceğim maalesef o kadar zor
Margaret Hale gözü ile sunuldu, her şey beklenir o bebeyimdenAşkım, özür dilerim eminim ki çok güzeldir ama şu an canım Bu saydıklarımı çekti özellikle de etimek, etimek olalı böyle dekor görmemiştir
Bu fasille hali ya olmasaydıMargaret Hale gözü ile sunuldu, her şey beklenir o bebeyimden
Hem fasille, hem koca göbekliBu fasille hali ya olmasaydı
vııışşş aneeyyyHem fasille, hem koca göbekli
Ama sonuç olarak etimek olduğu için sadece bir oy gelmiş, o da senden ajsjsjsjAşkım, özür dilerim eminim ki çok güzeldir ama şu an canım Bu saydıklarımı çekti özellikle de etimek, etimek olalı böyle dekor görmemiştir
İyiyim yasom sen nasılsınNasılsın Canom?
Yaso ya verecekken bana yanlışlıkla vermemişsinizdir diye umuyorumAşkım, özür dilerim eminim ki çok güzeldir ama şu an canım Bu saydıklarımı çekti özellikle de etimek, etimek olalı böyle dekor görmemiştir
O ben değilimdir inşallasııAy ben oyumun bir tanesini yanlış tatlıya kullanmışım tüh. Neyse nasip değilmiş.
Valla ben kadayıflıları karıştırıp yanlışlıkla sana vermişim ahahahahahahhaYaso ya verecekken bana yanlışlıkla vermemişsinizdir diye umuyorum
O ben değilimdir inşallasıı