Gelen cidden adapte olursa üç aya kalmıyor usta oluyorBen siz hepiniz birbirinizi tanıyorsunuz ben çömez çömez tarif falan kapamam sanıyordum kaç ay uzaktan baktım
Ama hiç de öyle olmadı
İyi ki ısrarla getirdik,bebisim oldunBen siz hepiniz birbirinizi tanıyorsunuz ben çömez çömez tarif falan kapamam sanıyordum kaç ay uzaktan baktım
Ama hiç de öyle olmadı
Pro oldugum ay 1. Olmuştum dimi ben para parayı böyle mi çekiyordu acabaZenginlik başka bişey
Bi gariban biz varız Nevoş. Birbirine hediye eden mi dersin, Kazen abinin gönlünden kopan mı dersinBende paramla almıştım
Bakır tencere sahibi bile oldunPro oldugum ay 1. Olmuştum dimi ben para parayı böyle mi çekiyordu acaba
Ay evet senin sayende bebişim yoksa ben cesaret edemezdim yineİyi ki ısrarla getirdik,bebisim oldun
YeerimAy evet senin sayende bebişim yoksa ben cesaret edemezdim yine
Bu oylamalarda proluk veriliyor mu halen?Pro oldugum ay 1. Olmuştum dimi ben para parayı böyle mi çekiyordu acaba
He ya çok lazımdıBakır tencere sahibi bile oldun
Sanırım verilmiyor emin değilimBu oylamalarda proluk veriliyor mu halen?
Kazen arada veriyor canımBu oylamalarda proluk veriliyor mu halen?
Artık onlara hatıra kalırbebeler halleder doğunca merak etme
Kazen abinin gönlünden koparılanları unutmayalım.Bi gariban biz varız Nevoş. Birbirine hediye eden mi dersin, Kazen abinin gönlünden kopan mı dersin
ÇaaakkkaaalllllBen siz hepiniz birbirinizi tanıyorsunuz ben çömez çömez tarif falan kapamam sanıyordum kaç ay uzaktan baktım
Ama hiç de öyle olmadı
Kıbrıs tatlısını kim yapmıştı?Kıaaz ne ara oy attınız. Bizim seçmen çok hızlı anazzzıım
Oyumu revanişe,Kıbrıs güzeline ve lokman hekime verdim