- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.324
- 25
Çok tatlısın bi'da olmasınOyyy kıyamam
Konum atıyorum gel beraber tatlı yiyelim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok tatlısın bi'da olmasınOyyy kıyamam
Konum atıyorum gel beraber tatlı yiyelim
Birde şapka alın hatta pelerinO iş bende
TamamÇok tatlısın bi'da olmasın
çıkart şapkadan daBirde şapka alın hatta pelerin
Ben de işte sevdiğimden ağlarım diyorumAğlarsan kiyamam ,kiyamam ki küçüğüm sevdiğimden takılıyorum
O iş bendeçıkart şapkadan da
BebekBen de işte sevdiğimden ağlarım diyorum
Bi'tanesin.
Oh yeahO iş bende
Kendi aranızda yaptıgınızı sananlardan biri de benimHerkes başka başka şeyler zannediyor. Kendi aramızda yaptığımızı bile düşünenler var. Oysa bu yarışmalar 10 yıldan fazla oldu devam ediyor. 10 yıldır bölümde olan tek kişi benim
Zennaaaam zanımmmZanoooom C A N O
Zanımmmm ,nazilzin?Zennaaaam zanımmm
Düşün sen gelelim 1.5 yıl olmadı ve ara verdiğimiz dönemler oldu ve iki defa birinci oldunÇoğunda kılpayı kaçırdınKendi aranızda yaptıgınızı sananlardan biri de benim
Zaten olamadım, en son yeteeeer dedim yarışmacı oldum yine olamadım.Para verdim aldım ve 1. OldumHem kazandır hem de kazan denilince aklıma gelen tek şey o tatlıdan gönderilecek olmasıydı.
Ayrıca her bildirimde pro olma şansı yakala da yazmıyordu bi kere
Zaten olamadım, en son yeteeeer dedim yarışmacı oldum yine olamadım.Para verdim aldım ve 1. Oldum
Zenden iyi olmim hamdolzun aynı devamZanımmmm ,nazilzin?
Zenginlik başka bişeyZaten olamadım, en son yeteeeer dedim yarışmacı oldum yine olamadım.Para verdim aldım ve 1. Oldum
Mazallah,bombazzzztik,very fantaztiiikZenden iyi olmim hamdolzun aynı devam
Ben siz hepiniz birbirinizi tanıyorsunuz ben çömez çömez tarif falan kapamam sanıyordum kaç ay uzaktan baktımDüşün sen gelelim 1.5 yıl olmadı ve ara verdiğimiz dönemler oldu ve iki defa birinci oldunÇoğunda kılpayı kaçırdın
Yani yapan yapıyor bizim yetkimiz yok
Bende paramla almıştımZaten olamadım, en son yeteeeer dedim yarışmacı oldum yine olamadım.Para verdim aldım ve 1. Oldum
Ben de para verip alacakken bir hayır sever,bir iyilik meleği kuşo tarafından kırmızılandım.Zaten olamadım, en son yeteeeer dedim yarışmacı oldum yine olamadım.Para verdim aldım ve 1. Oldum