- 24 Eylül 2018
- 97.147
- 292.396
Benim ki tamamen duygusalAslında gerçek düşüncelerimdi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim ki tamamen duygusalAslında gerçek düşüncelerimdi.
Bunun için bile alınırTürkiye’de 27 bin.
Bir de o vardı değil miiiiiiiYumurta pişirme makinesi dyorum son kararım
Cezvede latte, cappucino, espresso vs. yapılmıyor yav.Bence de cezveden devam olsun çünkü cevzede pişen kahve çokzel oluyor.
O önemli yani tam kıvamonda olacakBir de o vardı değil miiiiiii
Bizdede hiç içilmez onlar direk kahve onuda eşim içiyor, ben çaycıyımCezvede latte, cappucino, espresso vs. yapılmıyor yav.
Ben kahve sevmem ki. Ama cezve bana çok sempatik geliyo.akskskdCezvede latte, cappucino, espresso vs. yapılmıyor yav.
Helede bakır cezvede kahve süper oluyorBen kahve sevmem ki. Ama cezve bana çok sempatik geliyo.akskskd
Ben seviyorum öyle aşko kuşko kahvelerini. Evde olsa bizimkiler de içer. Oğlan avmde Starbucks’ın önünden geçerken beni içeri itelemeye çalışıyor şimdiden. 3,5 yaşında olması dışında sorun yokBizdede hiç içilmez onlar direk kahve onuda eşim içiyor, ben çaycıyım
Evetİngiliççe mi?
Ablacım İngilizce ve işaret dili kursuna gideceğim. İngilizce başladı diğeri hafta sonuSüpersin nevoşcum ne kursuna başladın hayırlı uğurlu olsun şimdiden
Tabisi aşkomHayırlı olsun aşkom, artık İngilizce konuşuruz
Aynen canım sağ olHayırlı olsun canim iyi gelir sana. Ne kursu?
Harikasın sen varya,bununda üstesinden gelirsin her zaman ki gibi tebrik ediyorum seni canım benimAblacım İngilizce ve işaret dili kursuna gideceğim. İngilizce başladı diğeri hafta sonu
Çok teşekkür ederim ablacımHarikasın sen varya,bununda üstesinden gelirsin her zaman ki gibi tebrik ediyorum seni canım benim
Rica ederim bitanem biliyorum zaten sen boş duramazsın hiç,iyi yapmışsın en azından senin içinde oyalanma gibide olur kafan dağılır hiç değilseÇok teşekkür ederim ablacım
Biliyorsun ben boş duramam. Halk eğitim eve çok yakınBu fırsat kaçmaz dedim.
Birazda kendim için bir şey yapayım
Aynen ablacım sağ olRica ederim bitanem biliyorum zaten sen boş duramazsın hiç,iyi yapmışsın en azından senin içinde oyalanma gibide olur kafan dağılır hiç değilse
Sende sağol canımcımAynen ablacım sağ ol
Elini nasıl ağrın çok mu
Allah yardımcın olsun ablacımSende sağol canımcım
Ağrıyor nevoş ya ne olacak bilmiyorum nereye kadar devam edecek bakalım
Allah şifa versin inşallahSende sağol canımcım
Ağrıyor nevoş ya ne olacak bilmiyorum nereye kadar devam edecek bakalım