- 30 Kasım 2014
- 28.441
- 125.308
yaptığı tatlıdan bana bir parça gönderene vericem oyumuLa niye sürekli insta muhabbeti sksks konu değiştireyim kaç tatlı kaldı Nevreste
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yaptığı tatlıdan bana bir parça gönderene vericem oyumuLa niye sürekli insta muhabbeti sksks konu değiştireyim kaç tatlı kaldı Nevreste
Adres ver tepsi gönderiyimyaptığı tatlıdan bana bir parça gönderene vericem oyumu
akraba yani öyle mi?Çok yakınım canım
Farkındayım zaten Ama bardak taşıyor
Siz niye böyle konuşuyorsunuzZok zakıştı
Nasıl konuşuyorlar ki?Siz niye böyle konuşuyorsunuz
hala mı yaaBende bugün öyleyimBirileri canımı sıktı
Evimin yıkılmasına mutlu olanlar var
Ze li zoluNasıl konuşuyorlar ki?
Aynen canımakraba yani öyle mi?
tamam canım. fazla iyi niyet iyi değildir. mümkünse uzak tut kendinden.
Aynenhala mı yaa
Yolladım instagramdanZe li zolu
Allah akıl fikir vicdan versin
Böylelerini Allah ıslah etsin, bu kadar kötü kalpli olmayı anlamayacağımBazı insanlar başkalarının mutsuzluğu ile besleniyor:)
Gizelsin ama Zerre’ye fotoğrafını atma.Seviyorum ulen ama siteden atmadım o kisilere sjsksks Margaret Hale anlat hele ben gizel miyim ahskdkdmd
TamamGizelsin ama Zerre’ye fotoğrafını atma.
Nerdeyse nazar boncuğu emojisi koyacak kendine fotoğraf atarken.Tamam
Kendini o kadar saklıyor ben de saklicam
Bayramlarda buradaysam ikinci ya da üçüncü günlerinde hep Maraş’a giderdik bi hava almaya, dondurma yemeye, yeşil görmeye, terasa çıkmaya.
Kalabalıktayken oyalanıyorsun yine, yalnız kalınca çok kötü hissediyor insan.bu bayram gerçekten çok buruk geçiyor. insanın içinden hiç birşey yapmak gelmiyor. pandemi, ardından deprem, seller.... ekonomik sıkıntılar, seçim vs içimizde hep bir moralsizlik...
biz de bugün evdeydik. yarın bir iki yere gidicez bayramlaşmaya. kısa ziyaretler... sonraki günde şehir dışına çıkıcaz. bayram, bayram gibi değil...