- 15 Aralık 2019
- 13.897
- 51.412
- 26
Yuh şaka mı, Allah hidayet versin yaBende bugün öyleyimBirileri canımı sıktı
Evimin yıkılmasına mutlu olanlar var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yuh şaka mı, Allah hidayet versin yaBende bugün öyleyimBirileri canımı sıktı
Evimin yıkılmasına mutlu olanlar var
Niye ulen yoksa erkek misin ajskskslsjsksks karşılıklı atıyorum bananee ben herkesi gördüm de attımAma ben kendi fotomu atmam
Tamam işte bu sefer ilk atan sen olNiye ulen yoksa erkek misin ajskskslsjsksks karşılıklı atıyorum bananee ben herkesi gördüm de attım
Sonra sen atacak mısınTamam işte bu sefer ilk atan sen ol
Yüzümü emojiler öyle atarımSonra sen atacak mısın
Bazı insanlar başkalarının mutsuzluğu ile besleniyor:)nasıl yaa???
Gel konum atıyorumGörüşürsek neden olmasın
Aynen öyle canımNeyse ki Allah görüyor O'nun adaletine güveniyoruz.
Ben ortak arkadaşlarda birini gördüm ama sen değilsindir herhalde kim diye düşünüyordum acaba sen misinnnGel konum atıyorum
Çok şükür.Aynen öyle canım
Çok şükür ona inanıp güveniyorum
Bilmem belki benimdirBen ortak arkadaşlarda birini gördüm ama sen değilsindir herhalde kim diye düşünüyordum acaba sen misinnn
Ortak arkadaşlarda nevoşu görecek kadar çok kişi ile takipleşiyor olamazsın diy mı?Ben ortak arkadaşlarda birini gördüm ama sen değilsindir herhalde kim diye düşünüyordum acaba sen misinnn
2 kisi takip ediyordu ama nevos değilmiş, burdan biri olduğu kesinOrtak arkadaşlarda nevoşu görecek kadar çok kişi ile takipleşiyor olamazsın diy mı?
3-4 tane daha varLa niye sürekli insta muhabbeti sksks konu değiştireyim kaç tatlı kaldı Nevreste
Bunu düşünmek için çok erken daha herkes tatlısını yapıp paylaşmış değilAcaba kim kazanacak ya
Ben değilimAcaba kim kazanacak ya
komşu falan mı bu kişi?Bazı insanlar başkalarının mutsuzluğu ile besleniyor:)
Çok yakınım canımkomşu falan mı bu kişi?
yani bilemedim nasıl bir karaktere ve ruh haline sahip birisi... Allah ıslah etsin. ama tabi böyle kötü düşüncelerini açığa vurmaktan çekinmeyen insanlara çok dikkat etmek gerekli. fazlasıyla tehlikeli... eğer çok yakınındaysa dikkat etmekte fayda var canım.