Kuru soğanı doğra cam kavanoza koy üzerine bal ekle 4-5 saat kalsın sonra çıkan suyu kaşıkla :) bir kaşık alıp tekrar dolaba koyabilirsin.Sağ ol jennam, sık sık çıkıyor şu yaralar. Alıştım artık resmen, 2 haftaya yakın oldu çıkalı, hâlâ geçmedi
Boğaz enfeksiyonu sanırım, ondan iyileşmiyor, boğazım da ağrıyor çünkü.
ben de aynı soruyu sormayı düşünüyorum iki gündür ama yazmadım. ben de merak ettimProfildeki sen misin
Ben sevdiğin üye değil miyim bana niye atmıyon hayin kızSevdiğim, görüştüğüm bir kaç üye gördü beni onun dışında ana sayfaya atmayı hiç düşünmüyorum
Ağlarsam geçer gibi ama ağlamak da istemiyorum.
Amin inşallah.
Çok doğal bir foto sensin diye düşünmüştüm :)Yok nevosum en az o kadar güzelim dermisim
Bizde görelim :)Sevdiğim, görüştüğüm bir kaç üye gördü beni onun dışında ana sayfaya atmayı hiç düşünmüyorum
İnşirah suresi oku canım. sıkıntın geçer.Ağlarsam geçer gibi ama ağlamak da istemiyorum.
Amin inşallah.
Bende bugün öyleyimAniden bastıran iç sıkıntım senden nefret ediyorum.
Tam da gözlerimi doldurmuş akıtmaya hazırlanıyordum ki mesajını gördümİnşirah suresi oku canım. sıkıntın geçer.
Kim o ... ?Bende bugün öyleyimBirileri canımı sıktı
Evimin yıkılmasına mutlu olanlar var
o nasıl bir vicdan ki çok üzüldümBende bugün öyleyimBirileri canımı sıktı
Neyse ki Allah görüyor O'nun adaletine güveniyoruz.Bende bugün öyleyimBirileri canımı sıktı
bazen öyle aniden sıkıntı basıyor insanı. İnşirah iyi geliyor bir de tevbe estağfirullah çekmek. aklında olsun.Tam da gözlerimi doldurmuş akıtmaya hazırlanıyordum ki mesajını gördümAllah razı olsun.
Seviyorum ulen ama siteden atmadım o kisilere sjsksksBen sevdiğin üye değil miyim bana niye atmıyon hayin kız
Ben de doğallıktan yanayım o yüzden koydum onuÇok doğal bir foto sensin diye düşünmüştüm :)
nasıl yaa???Bende bugün öyleyimBirileri canımı sıktı
Tamam bana da Instagram'dan atSeviyorum ulen ama siteden atmadım o kisilere sjsksksMargaret Hale anlat hele ben gizel miyim ahskdkdmd
Ama ben kendi fotomu atmam