- 24 Eylül 2018
- 97.169
- 292.435
Geçmiş olsunDireniyorum ağız yaralarımla acı çeke çeke de olsa sürekli yiyorum midem gruptan ayrıldı jsksldö
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsunDireniyorum ağız yaralarımla acı çeke çeke de olsa sürekli yiyorum midem gruptan ayrıldı jsksldö
Sağ ol jennam, sık sık çıkıyor şu yaralar. Alıştım artık resmen, 2 haftaya yakın oldu çıkalı, hâlâ geçmediGeçmiş olsun
Sağ ol nevosummGeçmiş olsun
Profildeki sen misinSağ ol nevosumm
Bu aralar nedense gelen hastaliklar gitmek bilmiyorSağ ol jennam, sık sık çıkıyor şu yaralar. Alıştım artık resmen, 2 haftaya yakın oldu çıkalı, hâlâ geçmedi
Boğaz enfeksiyonu sanırım, ondan iyileşmiyor, boğazım da ağrıyor çünkü.
Suya sirke katıp gargara yap iyi gelirSağ ol jennam, sık sık çıkıyor şu yaralar. Alıştım artık resmen, 2 haftaya yakın oldu çıkalı, hâlâ geçmedi
Yok nevosum en az o kadar güzelim dermisimProfildeki sen misin
Aynen yaBu aralar nedense gelen hastaliklar gitmek bilmiyor
İnşallah canım teşekkür ederimmSuya sirke katıp gargara yap iyi gelir
Galiba bir bibibella kendini koyuyor bende koydum ama kısa sürede kaldırdım yinede kendime ait foto koymayı tercih ediyorumYok nevosum en az o kadar güzelim dermisim
Benim full çekiyor köyzeeeeBu aşşağlık köyze telefon iyi çekmiyor.
Evet galibaGaliba bir bibibella kendini koyuyor
AhahahahhahBu aşşağlık köyze telefon iyi çekmiyor.
Sevdiğim, görüştüğüm bir kaç üye gördü beni onun dışında ana sayfaya atmayı hiç düşünmüyorumGaliba bir bibibella kendini koyuyor bende koydum ama kısa sürede kaldırdım yinede kendime ait foto koymayı tercih ediyorum
Hayrolsun,Allah ferahlık versin inşallah canımAniden bastıran iç sıkıntım senden nefret ediyorum.
geçmiş olsun canım. C vitamini takviyesi tavsiye ederim. bir de ağzını karbonatla çalkala günde ki kere.Sağ ol jennam, sık sık çıkıyor şu yaralar. Alıştım artık resmen, 2 haftaya yakın oldu çıkalı, hâlâ geçmedi
Ben yüzüm belli değil diye 3 sene önce si fotomu koydum herkes çok belli yüzün dedi kaldırdımSevdiğim, görüştüğüm bir kaç üye gördü beni onun dışında ana sayfaya atmayı hiç düşünmüyorum
Ağlarsam geçer gibi ama ağlamak da istemiyorum.Hayrolsun,Allah ferahlık versin inşallah canım