Servis işi nasıl oluyor bu markalarda bozulsa falan?benim kafa karıştı iyice
en son philips XXL avance modele karar vermiştim. ama sahur iftar yemekleri grubuna da yazmıştım. oradan bir arkadaş hutt markayı kullanıyormuş iki hazneli model. çok memnunum çevreme de aldırdım dedi.
alışveriş sitelerinde inceledim herkes çok memnun. iki hazneli oluşu da çok iyi. iki ayrı yiyecek farklı ısılarda ve sürelerde aynı anda kokuları-tatları birbirine karışmadan pişebiliyormuş. temizliği de çok kolay diyorlar. tek hazneden daha avantajlı diyorlar.
offffff şimdi de na takıldım. hangisi daha iyi olur ki
Ama bu canı çekmeyeceği anlamına gelmiyorBaklavanın başkentinde oturuyor
Sağ ol canım benimEllerine sağlık Nevoşum
Ya ben baklava ya da türevlerini yapıyorum. Üstüne şekerli şerbet, kakao ve çikolata serpiyorum.Şimdi yazarken soğuk baklava mı yapacaksın diye soracaktım mesajını gördümonun tarifini verir misin bir dahaki sefere bende deneyeyim. Şerbeti nasıl olacak
Ben genelde öyle şerbetliyorum:)
El açması mı?Ya ben baklava ya da türevlerini yapıyorum. Üstüne şekerli şerbet, kakao ve çikolata serpiyorum.
1.5 bardak şekere, 2 bardak süt koyup şeker eriyen kadar pişiriyorum soğutup bir tepsiye döküyorum.
Dikdörtgen borcama iyi oluyor.
Şimdi bizim fırın minik 1.5 süt, 1 şeker yeter:)
Aslında bu şerbete krema da konuyor. Ama ben her seferinde koymuyorum. Benimkiler bayılıyor:)
Bu şekil yaptım bu sefer:)
Eki Görüntüle 3236050
Yedim ki
Ben hazır yufka sevmiyorum. Bir defa denedim. Onunla uğraşacağıma kendim yaparımEl açması mı?
evet haklısın servis de çok önemli. hutt markası xiaomi ninmiş.Servis işi nasıl oluyor bu markalarda bozulsa falan?
Bilindik markaların servisleri bile saç baş yoldurtuyor malum.
Hutt ne kız, adında meymenet yok ajsjsjsjevet haklısın servis de çok önemli. hutt markası xiaomi ninmiş.
soğuk baklavayı ben de çok severimYa ben baklava ya da türevlerini yapıyorum. Üstüne şekerli şerbet, kakao ve çikolata serpiyorum.
1.5 bardak şekere, 2 bardak süt koyup şeker eriyen kadar pişiriyorum soğutup bir tepsiye döküyorum.
Aslında bu şerbete krema da konuyor. Ama ben her seferinde koymuyorum. Benimkiler bayılıyor:)
Eki Görüntüle 3236050
Hutt ne kız, adında meymenet yok ajsjsjsj
Bilinenin aksine Antep’te soğuk baklava olayı çok gelişmiş değil. Güzel yapan yer bulmak zor.Baklavanın başkentinde oturuyor
Çok güzel oluyorsoğuk baklavayı ben de çok severim
Nööeeeeyyy 9 lt diyor.
yorumlar güzel. youtube da video da izledim. pozitif
Ellerine sağlık nevoşumYa ben baklava ya da türevlerini yapıyorum. Üstüne şekerli şerbet, kakao ve çikolata serpiyorum.
Eki Görüntüle 3236050
Klasikten vazgeçmiyorlar demekBilinenin aksine Antep’te soğuk baklava olayı çok gelişmiş değil. Güzel yapan yer bulmak zor.
Bu tezgah üzerinde acayip yer kaplar benden demesi
yorumlar güzel. youtube da video da izledim. pozitif
Elektriği de daha fazla etkiler bence.Bu tezgah üzerinde acayip yer kaplar benden demesibu kadar büyük olmasına gerek yok bence aile kalabalık değilse
Bencede. Karıştırma olayında bildirim vermiyormuş misal.Elektriği de daha fazla etkiler bence.