Bizimkinden alacaksan başka satıcıda 5900, sana attım linkini watzuptanMargaret Hale kadını, yeni airfryer almışsın. Özelden yasminsay ı darladım, sıra sende hangisini alayım? philips alacam, xiaomicilere sormuyorum o yüzden
Eki Görüntüle 3235768 Eki Görüntüle 3235769
Bana diyordu yaa airfyer de kestane pişirmiş kaç kilo diyeSen değil misin sanki Cano
Sen değil misin sanki Cano
Olanları değil olmayanları sayacagiz artıkBana diyordu yaa airfyer de kestane pişirmiş kaç kilo diyeondan takılıyorum sıra onlarda
Bende o zaman düşünmüştüm, 2 büyük+2 bebe bu kadar kestaneyi nasıl yiyecekler çatlarlar diyeBana diyordu yaa airfyer de kestane pişirmiş kaç kilo diyeondan takılıyorum sıra onlarda
O daha kolay olur,doğru söylüyorsunOlanları değil olmayanları sayacagiz artık
Pişirip dondurucuya atmak içinBende o zaman düşünmüştüm, 2 büyük+2 bebe bu kadar kestaneyi nasıl yiyecekler çatlarlar diye
Nevos, ben, peris ,jennoşO daha kolay olur,doğru söylüyorsun
Dün gece kızartma yaparken 1.5 saat mutfakta kaldığımdan ötürü herif üzüldü. bu sabah ilk cümlesi sana airfryer alacam karı olduHepiniz airfryerci oldunuz
Hadi inşşşşşşHer kullanım sonrası rezistansa nemli bir bez gezdirsen sıkıntı yok.
Aslan enişteDün gece kızartma yaparken 1.5 saat mutfakta kaldığımdan ötürü herif üzüldü. bu sabah ilk cümlesi sana airfryer alacam karı oldu
Çok mantıklı bir geri dönüş olmuşDün gece kızartma yaparken 1.5 saat mutfakta kaldığımdan ötürü herif üzüldü. bu sabah ilk cümlesi sana airfryer alacam karı oldu
Vay vay
Sabah bir video izledim temizliğiyle ilgili. Kadın isyan ediyordu, kullanmadığı kimyasal kalmadı. En sonunda hortum tuttu yıkadı içini.Her kullanım sonrası rezistansa nemli bir bez gezdirsen sıkıntı yok.
Yuhhh, ben spreyi beze sıkıp siliyorum, sonra duru bezle siliyorum bitti. Öyle fırçalamaya, içine su tutmaya ne gerek var, halı mı buSabah bir video izledim temizliğiyle ilgili. Kadın isyan ediyordu, kullanmadığı kimyasal kalmadı. En sonunda hortum tuttu yıkadı içini.
Yuhhh, ben spreyi beze sıkıp siliyorum, sonra duru bezle siliyorum bitti. Öyle fırçalamaya, içine su tutmaya ne gerek var, halı mı bu
Ona kocası zaten alınacak şeyi doğum günü hediyesi diye kitlemişşş.
Bir de sinirleniyor, kusura bakmayın ama her yemekten sonra orası öyle temizlenmiyor diye.hızlandırarak izle nolur