- 20 Mart 2008
- 140.603
- 210.791
- 60
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Buldum buldumFotoğraftaki kertenkeleyi bulana öpücük var.
Göster bakalımBuldum buldum
Ben Yasmin’inkinden aldım. Kamuoyu yoklamalarım sonucu çevremde en memnun kalınan modelin o olduğunu gördüm. Alttaki oluyor o sanırım. İki farklı marka kullanan arkadaşlarım da var. Onlar da XXL ın boyutunun ideal, pişirmesinin çok iyi olduğunu söylediler. Ama temizliği diğer modellere göre daha zormuş. Bu beni bir miktar üzdü ama napalım başa gelen çekilir dedim.Margaret Hale kadını, yeni airfryer almışsın. Özelden yasminsay ı darladım, sıra sende hangisini alayım? philips alacam, xiaomicilere sormuyorum o yüzden
Eki Görüntüle 3235768 Eki Görüntüle 3235769
Tamam beybi, thanksBen Yasmin’inkinden aldım. Kamuoyu yoklamalarım sonucu çevremde en memnun kalınan modelin o olduğunu gördüm. Alttaki oluyor o sanırım. İki farklı marka kullanan arkadaşlarım da var. Onlar da XXL ın boyutunun ideal, pişirmesinin çok iyi olduğunu söylediler. Ama temizliği diğer modellere göre daha zormuş. Bu beni bir miktar üzdü ama napalım başa gelen çekilir dedim.
Kıbrıs çizkeklerim demeliydinHelloooo Kıbrıs tatlilarim
O profil pikçırınla hedef şaşırtıyorsun ama artık yemeyiz. Bir kere gördüm seni, maşallahın var.Yaşlı bir taşım valla
Cizkekim kibrisimKıbrıs çizkeklerim demeliydin
Yirimmm minnak beybi zerriskom
Ramazan koşturması Cancağzım, konuk işlerim dün gece 1 itibari ile bitti şükür.Cancağızım nerelerdesin? yasminsay
Balkonu yıkamasaydım kıçım sağlamdıİftara misafirleri vardı. 85 çeşit yemek yapıyordu, muhtemelen yorgunluktan k.çı çıkıyordur şu aralar.
Yemek-sofra işleri yormaz bizi elticimBence o yorulmamıştır
Her kullanım sonrası rezistansa nemli bir bez gezdirsen sıkıntı yok.Ben Yasmin’inkinden aldım. Kamuoyu yoklamalarım sonucu çevremde en memnun kalınan modelin o olduğunu gördüm. Alttaki oluyor o sanırım. İki farklı marka kullanan arkadaşlarım da var. Onlar da XXL ın boyutunun ideal, pişirmesinin çok iyi olduğunu söylediler. Ama temizliği diğer modellere göre daha zormuş. Bu beni bir miktar üzdü ama napalım başa gelen çekilir dedim.
Hepiniz airfryerci oldunuzMargaret Hale kadını, yeni airfryer almışsın. Özelden yasminsay ı darladım, sıra sende hangisini alayım? philips alacam, xiaomicilere sormuyorum o yüzden
Eki Görüntüle 3235768 Eki Görüntüle 3235769