- 20 Ekim 2020
- 10.621
- 35.324
- 25
Sana ne retrodanonu da düşündüm ama sonra vazgeçtim. bak hem retroymuş almadığım iyi oldu. ben onu unutmuştum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana ne retrodanonu da düşündüm ama sonra vazgeçtim. bak hem retroymuş almadığım iyi oldu. ben onu unutmuştum.
retroda elektronik eşya, ev, araba alınmaz. evlilik, boşanma kararı alınmaz. sorun çıkarSana ne retrodan
Evlilik neyse de boşanma kararı niye alınmaz?retroda elektronik eşya, ev, araba alınmaz. evlilik, boşanma kararı alınmaz. sorun çıkar
Bana niye demediniz bunu kız ahsjjsjsE artık 15 Mayıstan sonra al. Merkür Retroda elektronik alet alınmaz.
Çabuk geri verBana niye demediniz bunu kız ahsjjsjs
doğru mu yaptım diye çelişkide kalırsın deniyor. yanlış karar olabilirmiş. o nedenle. yani önemli hayati kararlar için retronun bitmesini bekleyin deniyor.Evlilik neyse de boşanma kararı niye alınmaz?
kötü düşünmeyelim seninki iyi çıksın canım. ama bundan sonra aklında olsun bu durum.Bana niye demediniz bunu kız ahsjjsjs
Zaten zor karar verdim, iade edersem bir daha alamam.Çabuk geri ver
aynı zamanda satılmaz daretroda elektronik eşya, ev, araba alınmaz. evlilik, boşanma kararı alınmaz. sorun çıkar
Daha başlamadı ki, 21 NisandaBana niye demediniz bunu kız ahsjjsjs
Vay ınısını…Daha başlamadı ki, 21 Nisanda
aa o da doğruDaha başlamadı ki, 21 Nisanda
Ayh içim karardıaynı zamanda satılmaz da
Sende tam onun üstüne fotoğraf da paylaş yazdın ya paylaşsam kim bilir neler olurUlan herkes tamam da sana niye yürüyorlar, profilde fotoğrafın bile yok
Kargoyu sizden başka teslim alabilecek kimse yok mu ya?tarifler bile bulmuştum
canım komşuya yönlendiririm ama şimdi 2 hafta evde değiliz. bir aksilik olur gerek yok.Kargoyu sizden başka teslim alabilecek kimse yok mu ya?
Aynen ya bugün bizimde yoktuİyi ki hamile değilimYiaaaa çokzel olmuş borcamda çizkekin ay pardon Kıbrıs tatlın ASSOSyal
Bugün ne çok tatlı yaptınız vijdansızlar. İyi ki bir akşam tatlı yemedik, zorla yedireceksinizzzz