- 24 Haziran 2015
- 39.827
- 154.411
Aynen canom önce bir el saldı sonra baktı şaşırdı bacaklarına vuruyor noldu gibisinden hareketler yapıyor trafik aktı tabi o sırada hahaha öyle bir anı kaldıAhahahaaa ama kim olsa öyle düşünürdü kukriş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen canom önce bir el saldı sonra baktı şaşırdı bacaklarına vuruyor noldu gibisinden hareketler yapıyor trafik aktı tabi o sırada hahaha öyle bir anı kaldıAhahahaaa ama kim olsa öyle düşünürdü kukriş
Bide bunları satıyor musun dedi
Dedim hayır
Ne demek hayır diyor sana mı soracağım
Dengesiz çok
Bende öyle yapıyorum ne uğraşacağızbana da bir kere faceden mesaj atmışlardı. selam diye. kimliği belli olmayan erkekti. hemen engelledim.
bir kere de instagramdan kaç kilosun diye yazmış sağlıklı tariflerimden yayınlıyordum. o da kimliği belirsiz garip bir erkek profildi. onu da engelledim.
ben cevap vermeden kökten hallediyorum
Ben 16 yaşlarında iken Facebook kullanıyordum. Birgün birisi mesaj attı seni rezil edeceğim fotoğraflarını mahalleye dağıtacağım bittin kızım sen tarzı saçma sapan şeyler yazmış. Ben tabi gülüyorum annemlere anlatıyorum salağın teki böyle böyle yazmış diyorum. Babaannem de yanızmızda. Bana dedi ki yanıma gel bakiim. Gittim yanına sen ona ben senin bildiğin kızlardan değilim yaz diyor.ahahahshshsbana da bir kere faceden mesaj atmışlardı. selam diye. kimliği belli olmayan erkekti. hemen engelledim.
bir kere de instagramdan kaç kilosun diye yazmış sağlıklı tariflerimden yayınlıyordum. o da kimliği belirsiz garip bir erkek profildi. onu da engelledim.
ben cevap vermeden kökten hallediyorum
Reyni’ye yönlendirseydin ahahshshshdInstagram da bir hesap var bana düzenli olarak takip isteği gönderiyor ama ben kabul etmeyip siliyordum. Geçen yine göndermiş ben de mesaj atayım diye mesaj kutusuna bir girdim Mart ayında slm diye mesaj atmış.ajajs Sildiğim halde neden sürekli takip isteği gönderiyorsunuz dedim kb yazmış. Sonra bir mesaj daha attı tanışsak olmaz mı,evli misin diye. Ben de engelleyecekken görüntülü aradım ahahshs sonra hemen aramayı sonlandırıp engelledim. Bu olay da babamın kargo macerasından yarım saat sonra gerçekleşti.ansjshd
Bugün üç kargom geldi. Kutu açılımı günüydü benim için ahsjajs.Margaret Hale kargon geldi mi?
Ulan herkes tamam da sana niye yürüyorlar, profilde fotoğrafın bile yokBanada birisi seni alan yaşadı yazmış evli misin bilmem ne
güle güle kullan aldıklarınıBugün üç kargom geldi. Kutu açılımı günüydü benim için ahsjajs.
Teşekkürler beybi. Sen naptın?güle güle kullan aldıklarını
valla benim askıda kaldı şu an. bayramda şehir dışına çıkacağım. 1-2 hafta evde olmayacağım. netten alsam ertesi gün kargo dediler. bir aksilik çıkarsa bayram önü kargo yoğun olabilir cesaret edip sipariş veremedim. dün iş çıkışı biraz dolaştım mağazaları. fiyatı biri 10.000 dedi diğeri 8300Teşekkürler beybi. Sen naptın?
Hahahaahahaha bunu nasıl unutmadın nanBakın ne hatırladım.
JOYz arkadaşlara şeyi anlatsana evinin anahtarı ile a101'in kapısını açmaya çalıştığını.ahsjsjsjs
E nereye gidecekseniz oraya sipariş ver?valla benim askıda kaldı şu an. bayramda şehir dışına çıkacağım. 1-2 hafta evde olmayacağım. netten alsam ertesi gün kargo dediler. bir aksilik çıkarsa bayram önü kargo yoğun olabilir cesaret edip sipariş veremedim. dün iş çıkışı biraz dolaştım mağazaları. fiyatı biri 10.000 dedi diğeri 8300
napim nasip dedim. gidip geleyim öyle bakacağım netten. aklım da kaldı taktı mı birşeye takarım ama şu an için mecbur durum bu.
ben 1-2 yıl önceydi akşam üzeri işten yorgun ve dalgın geldim. aşağıdaki dairenin kapısını anahtarımla açmaya çalışıyorum diyorum aptal kapı neden açılmıyor yanlış anahtar mı taktım. sonra komşu iniyordu aşağıya hatırladığım kadarıyla o kapı sizin kapı değil dedi ben o kadar eminim ki şokBakın ne hatırladım.
JOYz arkadaşlara şeyi anlatsana evinin anahtarı ile a101'in kapısını açmaya çalıştığını.ahsjsjsjs
hahahah olmaz. şehir dışına gideceğim. sonra nasıl geri götüreyim kocaman şeyiE nereye gidecekseniz oraya sipariş ver?
E artık 15 Mayıstan sonra al. Merkür Retroda elektronik alet alınmaz.valla benim askıda kaldı şu an. bayramda şehir dışına çıkacağım. 1-2 hafta evde olmayacağım. netten alsam ertesi gün kargo dediler. bir aksilik çıkarsa bayram önü kargo yoğun olabilir cesaret edip sipariş veremedim. dün iş çıkışı biraz dolaştım mağazaları. fiyatı biri 10.000 dedi diğeri 8300
napim nasip dedim. gidip geleyim öyle bakacağım netten. aklım da kaldı taktı mı birşeye takarım ama şu an için mecbur durum bu.
Tamam o zaman komşuna şöyle senin yerine o teslim alsınhahahah olmaz. şehir dışına gideceğim. sonra nasıl geri götüreyim kocaman şeyi
aaa doğru bak onu unutmuştum haklısın. saol hatırlattığın içinE artık 15 Mayıstan sonra al. Merkür Retroda elektronik alet alınmaz.
onu da düşündüm ama sonra vazgeçtim. bak hem retroymuş almadığım iyi oldu. ben onu unutmuştum.Tamam o zaman komşuna şöyle senin yerine o teslim alsın