- 16 Ağustos 2010
- 293.105
- 603.056
- 43
Yok annemin sayılır canım o aldıbaşkaları mı vermişti ondan mı? yeni aldıklarınız değil herhalde değil mi? evet öyleyse benimsemen daha zor olur.
Başkalarının verdikleride var tabi...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok annemin sayılır canım o aldıbaşkaları mı vermişti ondan mı? yeni aldıklarınız değil herhalde değil mi? evet öyleyse benimsemen daha zor olur.
Aramış birde seni cesur kızInstagram da bir hesap var bana düzenli olarak takip isteği gönderiyor ama ben kabul etmeyip siliyordum. Geçen yine göndermiş ben de mesaj atayım diye mesaj kutusuna bir girdim Mart ayında slm diye mesaj atmış.ajajs Sildiğim halde neden sürekli takip isteği gönderiyorsunuz dedim kb yazmış. Sonra bir mesaj daha attı tanışsak olmaz mı,evli misin diye. Ben de engelleyecekken görüntülü aradım ahahshs sonra hemen aramayı sonlandırıp engelledim. Bu olay da babamın kargo macerasından yarım saat sonra gerçekleşti.ansjshd
Bizim arabanın aynısını niye oraya koymuşlar hiç anlamadımBak bu olmadı işte valla çok kötü bı durum vahimyaaa ahahah
Yaw seni var yaaa, git bi sunum yap görelimİşte sizin yaptıklarınıza bakarsak ben yapamıyorum.
biz de annemle çok didişiriz ama öyle uzun süre küs kalamam onunla. o da öyle. önemli bir konu muydu küslük nedeniniz?Canım ben bundan 6 ay öncesinde annemle bir yıl konuşmadımve biz şimdi birlikte oturuyoruzO bana ben ona mecburuz.
Ben susuyor muyum bazı şeyleri kabul ediyor muyumTabi ki hayırAma Rabbim ne yapsan bir yol buluyor.
Asla olmaz dediğimiz her şeyi yapıyoruz. Mümkün değil deme sakın
Benim için önemli hala kabul edemediğim şeyler var. Ama Rabbim böyle uygun görmüş.biz de annemle çok didişiriz ama öyle uzun süre küs kalamam onunla. o da öyle. önemli bir konu muydu küslük nedeniniz?
Kesinlikle senin hiçbir suçun günahın yok ben ikna oldum şuanBizim arabanın aynısını niye oraya koymuşlar hiç anlamadım
Bu yeterliKesinlikle senin hiçbir suçun günahın yok ben ikna oldum şuan
Bizim arabanın aynısını niye oraya koymuşlar hiç anlamadım
Yaptı ablası görmedin miYaw seni var yaaa, git bi sunum yap görelim
Gördüm nevoşum da ,aslında yapiyo ama hep kendini gömüyorYaptı ablası görmedin mi
Sonra bombayı patlatacakGördüm nevoşum da ,aslında yapiyo ama hep kendini gömüyor
SabirsizimSonra bombayı patlatacak
GördümCanom mesajımı görmedin C A N O
Bide bunları satıyor musun dedibana da bir kere faceden mesaj atmışlardı. selam diye. kimliği belli olmayan erkekti. hemen engelledim.
bir kere de instagramdan kaç kilosun diye yazmış sağlıklı tariflerimden yayınlıyordum. o da kimliği belirsiz garip bir erkek profildi. onu da engelledim.
ben cevap vermeden kökten hallediyorum
Ahahahaaa ama kim olsa öyle düşünürdü kukrişLisede bir kere yolda arkadaşın komşusunu gördük polis memuru kaymakamlığa gideceğiz biz emniyetle yan yana dedi atlayın bırakayım sizi neyse biz bindik polis minibüsüne ,giderken yolda arkadaşları gördük el salladık arabadan bir anlık arkadaş da el saldı sonra birden bağırmaya başladı biz hangi arabada olduğumuzu unutmuşuz tabi kız şok inene kadar yedi düvele yaymış kukrimleri polisler almış götürüyor diye