Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Afiyet olsun canımbizde de tatlı yoktu. çikolata yedim az.
Ramazan boyunca bari bir gün yemeyeyim de detoks olsun dedim………………..Aynen ya bugün bizimde yoktuİyi ki hamile değilim
Hamilesin kocanda yanındaGidip alsın ne olacakRamazan boyunca bari bir gün yemeyeyim de detoks olsun dedim………………..
Bir tane hurma attım ağzıma yokluktan. Yarın soğuk baklava yiyeceğim.Hamilesin kocanda yanındaGidip alsın ne olacak
Şifa olsunBir tane hurma attım ağzıma yokluktan. Yarın soğuk baklava yiyeceğim.
Bem şimdi nasıl uyuyacağım.
Yaaaaa senin kadar olamaz askoletaaammmmYiaaaa çokzel olmuş borcamda çizkekin ay pardon Kıbrıs tatlın ASSOSyal
Bugün ne çok tatlı yaptınız vijdansızlar. İyi ki bir akşam tatlı yemedik, zorla yedireceksinizzzz
Niye muhteşem atıyosunuz arkadaşlar benim midemi bulandırdı.ajajsjsNe aşklar var
Bardak dayamadin inşAyyy komşulardan kavga gürültü sesleri geliyo çok heyecanlı. Pencerede bekliyorum.akaksks
Bardak dayamalık ev diil bizimki.Bardak dayamadin inş
Peki o tatlı yapılacak mıBugün iyi tatlı yaptı hee. İyi ki enercimi toplayamamışım, bi de bana gerek yokmuş.
Evet bütüüün enerjimle yapıcam Nevoşum. Güzel tarif, bırakılmaz bu saatten sonra ayıp olurPeki o tatlı yapılacak mı
Kendini yormadan yapacaksan kabul ediyorumEvet bütüüün enerjimle yapıcam Nevoşum. Güzel tarif, bırakılmaz bu saatten sonra ayıp olur
Tamam yavaş yavaş yapıcamKendini yormadan yapacaksan kabul ediyorum
Anlaştık canımTamam yavaş yavaş yapıcam
Yaşlı bir taşım vallaZaten taşsın, yakışır sana abla.