- 29 Nisan 2015
- 31.356
- 105.528
Ucuz yirtmissin up ucuzzzYa alarmı olsaydı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ucuz yirtmissin up ucuzzzYa alarmı olsaydı
Yine bir avm nin eğlence merkezinde çalışıyorum bir oyuncak operatörlüğü biri kredi yükledi binmemiş dedim boşa gitmesin ben bir deneyeyimben oyuncağın içindeyim böyle üç boyutlu birşey müdür geldi her yerde beni arıyor oyuncak tek başına çalışıyor nerde bu kız falan , sesim de gitmiyor Eğildim büzüldüm içinde beni görmeden gitsin oyuncak dursun da kimse görmeden çıkayım diye
Seni hınzırrrrrrrburda dondurma yaliyorum kimse görmüyor
Hava karanlıktıUcuz yirtmissin up ucuzzz
Bu eşyalarda benim değil ondan garip geliyor galiba Sağ ol canım benimhaklısın tatlım istenerek alınan bir taşınma ve yer değiştirme kararı değil. ama şu an şartlar bunu gerektiriyor ve zamanla daha çok benimseyeceksin. kendi eşyalarını araman çok normal. ama bu yenilere de alışacaksın.
Valla kuzu ben gördüm hatta mesajda atıyordum sayfa başka yerlere kaydı göndermeden hadi bekliyosssburda dondurma yaliyorum kimse görmüyor
Allah'ın sevgili kulu seniii rezilde olmamış kimseye yaaHava karanlıktı
Ellerine sağlık canımTabak annemin çeyizinden hemen hemen 30 senelik diyebilirim. Gözünüz sunum görsün.ahahsgsgs
Ee anca akşam oldu beybiSeni hınzırrrrrrr
Yalnız olsam dediğin doğruAllah'ın sevgili kulu seniii rezilde olmamış kimseye yaa
Allah razi olsun, amin. İyicene kızardım ben de evetRabbim ferahlık versin, tez zamanda mükafatını da versin inş canım kirmizilim beybim
İnşallah canımUmarım biz öyle olmayız
Bende bekliyorum peripellamValla kuzu ben gördüm hatta mesajda atıyordum sayfa başka yerlere kaydı göndermeden hadi bekliyosss
Teşekkürler.Ellerine sağlık canım
Aslında yapıyorsun ama yapamiyorum diyorsun seni sapsikTeşekkürler.
başkaları mı vermişti ondan mı? yeni aldıklarınız değil herhalde değil mi? evet öyleyse benimsemen daha zor olur.Bu eşyalarda benim değil ondan garip geliyor galiba Sağ ol canım benim
En şanslı gününmüşInstagram da bir hesap var bana düzenli olarak takip isteği gönderiyor ama ben kabul etmeyip siliyordum. Geçen yine göndermiş ben de mesaj atayım diye mesaj kutusuna bir girdim Mart ayında slm diye mesaj atmış.ajajs Sildiğim halde neden sürekli takip isteği gönderiyorsunuz dedim kb yazmış. Sonra bir mesaj daha attı tanışsak olmaz mı,evli misin diye. Ben de engelleyecekken görüntülü aradım ahahshs sonra hemen aramayı sonlandırıp engelledim. Bu olay da babamın kargo macerasından yarım saat sonra gerçekleşti.ansjshd
Bak bu olmadı işte valla çok kötü bı durum vahimyaaa ahahahYalnız olsam dediğin doğru
Komşumun çocukları vardı
Banada birisi seni alan yaşadı yazmış evli misin bilmem neInstagram da bir hesap var bana düzenli olarak takip isteği gönderiyor ama ben kabul etmeyip siliyordum. Geçen yine göndermiş ben de mesaj atayım diye mesaj kutusuna bir girdim Mart ayında slm diye mesaj atmış.ajajs Sildiğim halde neden sürekli takip isteği gönderiyorsunuz dedim kb yazmış. Sonra bir mesaj daha attı tanışsak olmaz mı,evli misin diye. Ben de engelleyecekken görüntülü aradım ahahshs sonra hemen aramayı sonlandırıp engelledim. Bu olay da babamın kargo macerasından yarım saat sonra gerçekleşti.ansjshd
İşte sizin yaptıklarınıza bakarsak ben yapamıyorum.Aslında yapıyorsun ama yapamiyorum diyorsun seni sapsik