- 16 Ağustos 2010
- 293.105
- 603.058
- 43
Aynen bir daha arasaydım derdimMerhaba ben Şabaniye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen bir daha arasaydım derdimMerhaba ben Şabaniye
Evet getir deseydinBeni de geçen akşam geç saatte bir kurye aradı. Diyor ki siparişinizi getirdik siz çağlar kent sitesinde oturuyordunuz değil mi diyor.
Çok iyisinizOy ellerine sağlık enfes olmuş
Tabakta çok şık
Ayhhh bana mı dedin şeker şey senii seniiiii
Neyse ki gerek kalmamışAynen bir daha arasaydım derdim
şekerim değil mii?Ayhhh bana mı dedin şeker şey senii seniiiii
Benim buradan kazandığım ödülü başka biri teslim almıştı kadın da o gün kargo bekliyormuş adam atmış gitmiş kadın açınca farketmişti bana mesaj atmıştı Kargonuzbende kusura bakmayın böyle böyle oldu diye gidip kadından aldım somra kargomuEvet getir deseydin
Sinirleniyordum az kalmıştı delirecektimNeyse ki gerek kalmamış
Oluyor öyle kazalarBenim buradan kazandığım ödülü başka biri teslim almıştı kadın da o gün kargo bekliyormuş adam atmış gitmiş kadın açınca farketmişti bana mesaj atmıştı Kargonuzbende kusura bakmayın böyle böyle oldu diye gidip kadından aldım somra kargomu
Hemde hassss organik pancar şekerişekerim değil mii?
Aynen dur bakayım başka ne varYine komik anılar günü
Çok üzüldüm böyle hissetmene, insallah aranız düzelir
Öyle tabii .. bizim mevzular fındık kabuğunu doldurmuyor, babama kızıp gelip bana catip duruyor, şamar oğlana döndüm artık. Kaç yaşındayım benim de çocuğum var insan neden çocuğuna bunu yapar anlamıyorum yaa.Canım ben bundan 6 ay öncesinde annemle bir yıl konuşmadımve biz şimdi birlikte oturuyoruzO bana ben ona mecburuz.
Ben susuyor muyum bazı şeyleri kabul ediyor muyumTabi ki hayırAma Rabbim ne yapsan bir yol buluyor.
Asla olmaz dediğimiz her şeyi yapıyoruz. Mümkün değil deme sakın
Benim de hiç tahammülüm yok öyle şeylereSinirleniyordum az kalmıştı delirecektim
Yaaaaa kuzum benimHemde hassss organik pancar şekeri
Vaaay beeBundan yıllar önce babamın arkadaşını yabancı bir numara aramış. Adam telefonu açmış karşıdaki adam demiş ki ben sizi tanımıyorum rast gele bir numara çevirdim siz çıktınız çok dertliyim ama anlatacak kimsem yok ben anlatayım siz dinleyin olur mu demiş adam da dinlerim anlat demiş deyiş o deyiş arkadaş olmuşlar hâlâ da görüşüyorlarmış.
Ahahahahahah tam Perilik hikayeAy bende çarşıda bir dönerciye girecektim gülmeyin bak döverim cam açık sandım çarptım rezillik
Çizkek sunumu yapmış bu kız Nevoş. Kabul etmiyorummmmmmmTabak annemin çeyizinden hemen hemen 30 senelik diyebilirim. Gözünüz sunum görsün.ahahsgsgs