- 24 Eylül 2018
- 97.119
- 292.346
İyiyim aşkom, sen nasılsın? yine evden hiç çıkmadım ama daha iyiyim bugün,simdi hafif yağmur da başladiBugün nasılsın aşkom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim aşkom, sen nasılsın? yine evden hiç çıkmadım ama daha iyiyim bugün,simdi hafif yağmur da başladiBugün nasılsın aşkom
Allah iyilik versin aşkomİyiyim aşkom, sen nasılsın? yine evden hiç çıkmadım ama daha iyiyim bugün,simdi hafif yağmur da başladi
Cümlemize aşkomAllah iyilik versin aşkom
Bende iyiyim çok şükür
Ohhh maşallah
Cancağzımİyiyim aşkom, sen nasılsın? yine evden hiç çıkmadım ama daha iyiyim bugün,simdi hafif yağmur da başladi
Cancağızım, hosgeldinCancağzım
YakşamlarHayırlı akşamlar ahali.
İyiyim elticim sağ olElticim nasılsın?
Malzemelerimi aldım, son gün gelmeden yapacağım inşallah.
Hoş buldum cancağzım, nasılsın?Cancağızım, hosgeldin
Bence de ,Sarıver hepsini lahmacuna ,protein de alTabi ki maydanoz, limon yalnız olmaz
İyiyim cancağızım, sen nasılsın?Hoş buldum cancağzım, nasılsın?
Yok aşkom bu sefer kararlıyım. Ispanaktan devamBence de ,Sarıver hepsini lahmacuna ,protein de al
Masallah sana aşkom 1 aya değişim başlarYok aşkom bu sefer kararlıyım. Ispanaktan devam
İnşallah aşkom bugün bir hafta oldu ve cidden gidiyorÖnce ne engel oluyordu anlamadım. Umarım durmazMasallah sana aşkom 1 aya değişim başlar
İşler yoğunlaştı son 1 haftadır elticim, indirim zamanı da değil ama çözemedik. Akşamları baş ağrısı tutuyor insanlarla uğraşmaktan.İyiyim elticim sağ ol
Nerelerdesin görünmüyorsun
Karar vermek en başta aşko,sonra stres falan da etkiliyor her şeyi etkilediği gibi ,nerden biliyorsun diye sormaİnşallah aşkom bugün bir hafta oldu ve cidden gidiyorÖnce ne engel oluyordu anlamadım. Umarım durmaz
Çok şükür cancağzım, iyiyim bende.İyiyim cancağızım, sen nasılsın?