- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Rabbim kolaylık versin elticimBol bol kazançlarınız olsun inşallahİşler yoğunlaştı son 1 haftadır elticim, indirim zamanı da değil ama çözemedik. Akşamları baş ağrısı tutuyor insanlarla uğraşmaktan.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rabbim kolaylık versin elticimBol bol kazançlarınız olsun inşallahİşler yoğunlaştı son 1 haftadır elticim, indirim zamanı da değil ama çözemedik. Akşamları baş ağrısı tutuyor insanlarla uğraşmaktan.
Allah daha iyi etsin cancağızımÇok şükür cancağzım, iyiyim bende.
Çok kararlıyım aşkomKarar vermek en başta aşko,sonra stres falan da etkiliyor her şeyi etkilediği gibi ,nerden biliyorsun diye sorma
Amin elticim, cümlemiz için inşallah.Rabbim kolaylık versin elticimBol bol kazançlarınız olsun inşallah
İşte benim aşkomÇok kararlıyım aşkom
Kafam rahat aşkom attım tüm streslerimi
Bundan sonra gamsız olacağım
Eski sohbetlerimiz özlüyoruzŞimdi sohbete gelen yokAmin elticim, cümlemiz için inşallah.
Dünya yansa umrumda değilİşte benim aşkom
Çok amin çooook yeterince imtihan olduk sankiDünya yansa umrumda değil
Bunu söylemekten korkuyorum gerçi
Güzel şeyler olsun, güzel insanlar gelip bizi bulsun, kötü insanlar bizden uzak olsun
Eski sohbetlerimiz özlüyoruzŞimdi sohbete gelen yok
Çok amin aşkomÇok amin çooook yeterince imtihan olduk sanki
Çok amin aşkom
Öpüşkokuşlarrr havalarda
Allah kolaylık versin canımİşler yoğunlaştı son 1 haftadır elticim, indirim zamanı da değil ama çözemedik. Akşamları baş ağrısı tutuyor insanlarla uğraşmaktan.
En son küsmüştüm sana sankiÖpüşkokuşlarrr havalarda
Grip kol geziyor, öpüşsünler bırak Boğazlarım diken gibi batıyorÖpüşkokuşlarrr havalarda
Sus,seni de öperimGrip kol geziyor, öpüşsünler bırak Boğazlarım diken gibi batıyor
Nevcankukjenasyas meselesiEn son küsmüştüm sana sanki