- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Sefan olsun aşkom afiyet olsunİyiyim şükür aşkom ,gece dinlenmesi nergis kokluyorum,ıhlamur içiyorum
Mis gibi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sefan olsun aşkom afiyet olsunİyiyim şükür aşkom ,gece dinlenmesi nergis kokluyorum,ıhlamur içiyorum
Teşekkür ederim aşkomSefan olsun aşkom afiyet olsun
Mis gibi
Sen ne zaman yapacaksınİyi ki sen ne zaman yapacaksın demiyorlar
Ben kokusunu bilmiyorumTeşekkür ederim aşkom
Çok güzel kokuyorlar ya
DiyetteyimSen ne zaman yapacaksın
Essahtan mı aşko,şahane kokar .Ben kokusunu bilmiyorum
Sağ ol aşkomEssahtan mı aşko,şahane kokar .
Her sene alıyorum zamanı gelince ama bu sene bulamadım diye üzülmüştüm ,bugün karşıma çıktı
Çiçek sepetinde bile baktım hatta oradan alırım kendime diye orda da yoktu ,olsa yollardım sana
Birgün den bişey olmazDiyetteyim
Ben seninle niye uzun zamandır konuşmuyorum yav hadi bana çiğköfte hikayesini anlatİyiyim şükür aşkom ,gece dinlenmesi nergis kokluyorum,ıhlamur içiyorum
Bursa’da kafamı nereye çevirsem elinde nergis buketli kadın vardı. Ne zaman baba ne zaman mezara girince miİyiyim şükür aşkom ,gece dinlenmesi nergis kokluyorum,ıhlamur içiyorum
Ben bugün diyeti bozdum, iki gün geriye attım.Diyetteyim
Yok ya yaparım yemem sorun değilBirgün den bişey olmaz
Ben bozmayacağım zorla düşüyorum. Bu sefer iyi gidiyorBen bugün diyeti bozdum, iki gün geriye attım.
Prenses Kukrim ‘in şöyle bir laneti varmış ,geceleri çiğköfte yemeden uyuyamazmışBen seninle niye uzun zamandır konuşmuyorum yav hadi bana çiğköfte hikayesini anlat
Demek orada kontrolsüz bir tüketim olmuş biz burda yokluk çektik İstanbullularBursa’da kafamı nereye çevirsem elinde nergis buketli kadın vardı. Ne zaman baba ne zaman mezara girince mi
Kendimi şuan şöyle hissettimYok ya yaparım yemem sorun değil