- 24 Eylül 2018
- 97.108
- 292.323
Adres istemedin bendenBugün sabahtan yaptım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adres istemedin bendenBugün sabahtan yaptım
Aaa evet ekleyeceğim demişti. Bana son halini atıp kaybolmuşWunderLost eklememişsin hala
Geziyor o da gelince ekler belki,bakalımAaa evet ekleyeceğim demişti. Bana son halini atıp kaybolmuş
Ben onu unutmuştumGeziyor o da gelince ekler belki,bakalım
Jenna hatırlatma servisleri bir telefon kadar uzağınıźdaBen onu unutmuştum
İyi ki sen ne zaman yapacaksın demiyorlarBen onu unutmuştum
İyi ki var aşkomJenna hatırlatma servisleri bir telefon kadar uzağınıźda
Sen de iyi ki varsın aşkomİyi ki var aşkom
Bence deİyi ki sen ne zaman yapacaksın demiyorlar
Sen de iyi ki varsın aşkom
Çok şükürBence de
Ya benim kuplarım ona uygun değil kiiiiğğğğğğğ
Yenisini mi alacaksınYa benim kuplarım ona uygun değil kiiiiğğğğğğğ
Neden olmasın sjdkkd yok be birincilik ihtimali olsa alırdım da mecbur onlardan devam edeceğim. Geçen sene yapan kişininki gibi dümdüz bir kup olmalı tatlının kendini göstermesi içün. Evden bir şeyler ayarlayacağım artık.Yenisini mi alacaksın
Sen yaparsın şimdi bize duygu sömürüsü yapma Sonra ilklere konarsın biz geride kalırızNeden olmasın sjdkkd yok be birincilik ihtimali olsa alırdım da mecbur onlardan devam edeceğim. Geçen sene yapan kişininki gibi dümdüz bir kup olmalı tatlının kendini göstermesi içün. Evden bir şeyler ayarlayacağım artık.
Sence de öyle değil mi ama. Şu ilk sayfaya koyduğun kupların bir de bardağı var bende. Öyle çizgili dokulu camda kendini göstermez. Evde kahvaltılık olarak kullandığım cam kaseler var. Onlara koymayı düşünüyorum HIYIRLISISen yaparsın şimdi bize duygu sömürüsü yapma Sonra ilklere konarsın biz geride kalırız
Yaz adresi yeniden yaparım sanaAdres istemedin benden