- 16 Ağustos 2010
- 293.024
- 602.886
- 43
Öyle söyleme aşkom nasipBize tüm dünyanın katıldığı bir dua zinciri lazım aşkom Kısmet bakalım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öyle söyleme aşkom nasipBize tüm dünyanın katıldığı bir dua zinciri lazım aşkom Kısmet bakalım
Insallah o bana dönmeyince ben de hiç demedim birini buldum vs diyeTam kraliçe çıktı ya la ahahahahahaha neyse ,gelen iyi çıkar inşallah
Öyle tabii aşkom hayat bu ,belli olmazÖyle söyleme aşkom nasip
Nasip aşkomAma iyi huylu, vicdanlı, merhametli, yakışıklı, paralı bir koca gelse önünde diz çökse, evlen benimle dese fena mı olurDuyan da arıyorum ama bulamıyorum sanacak hiç aramadım,aramıyorum, çok lazımsam o beni bulsun
Ararsa aćma ,ya da aç ,limuzin kapıda deInsallah o bana dönmeyince ben de hiç demedim birini buldum vs diye
İyi yapmışsınInsallah o bana dönmeyince ben de hiç demedim birini buldum vs diye
Ben bisküvi alırken bile markette yarım saat düşünüyorum. Jet hızıyla evlensem akli melekem yerinde mi diye beni psikiyatriye götürürlerBelki sebep olur evlenmene,jet hızıyla
Aşko ,bu söylediğin şeyin olma ihtimali o kadar yok ki ,o kadar olur o kadar ısrar ederse evlenirim canımNasip aşkomAma iyi huylu, vicdanlı, merhametli, yakışıklı, paralı bir koca gelse önünde diz çökse, evlen benimle dese fena mı olur
Dua etmeyi durduralım madem ,ya tutarsa sebebin olmayalimBen bisküvi alırken bile markette yarım saat düşünüyorum. Jet hızıyla evlensem akli melekem yerinde mi diye beni psikiyatriye götürürler
Açıcam çatır çatır söylixem bilsin ayıbınıArarsa aćma ,ya da aç ,limuzin kapıda de
Benim eşimde çok inceler ama beni hemen aldıBen bisküvi alırken bile markette yarım saat düşünüyorum. Jet hızıyla evlensem akli melekem yerinde mi diye beni psikiyatriye götürürler
Bence de yap ,ohhhhAçıcam çatır çatır söylixem bilsin ayıbını
Akilli adam enisteeeBenim eşimde çok inceler ama beni hemen aldı
Ben inanıyorum olurAşko ,bu söylediğin şeyin olma ihtimali o kadar yok ki ,o kadar olur o kadar ısrar ederse evlenirim canım
Temiz içerikli yazıyorsa almıştır hemenBenim eşimde çok inceler ama beni hemen aldı
Tabi kiAkilli adam enisteee
İyi şeylerse bulsun aşkom bezdikBen inanıyorum olur
Aşkom söylediklerimiz gelip bizi buluyormuş
Çok aminTemiz içerikli yazıyorsa almıştır hemen
Eeeyyy benimkiii, nerdesiin? Gel ki 4 çeşit menü çıkarmam gerek
Çok aminİyi şeylerse bulsun aşkom bezdik
Malatyalıyı bulmuş. Kaçırır mı?Akilli adam enisteee