- 24 Eylül 2018
- 97.119
- 292.346
Sana yazacaktım şimdi,kraliçe ikna oldu mu ?İnsallah ramazanda katılırım her türlü o sofra kuruluyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana yazacaktım şimdi,kraliçe ikna oldu mu ?İnsallah ramazanda katılırım her türlü o sofra kuruluyor
Yok ramazanda açılır.Bahanem olmadı yani
Ramazan 11 mart yanılmıyorsam. 1 marta konu açılırsa Ramazan gelmeden yapabiliyor muyuz
İnşallah canım sevinirimİnsallah ramazanda katılırım her türlü o sofra kuruluyor
Doğum günümde bana pasta yapıp yollasinlarMart, nisan birleşir
Fotoğraf çekmesi çile gibi olur benim için. Bizim evde yapabileceğimi sanmıyorum. Evde cümbüş olur Anca ertesi güne kalanlarla çekebilirimÇorba
Ana yemek
Pilav
Tatlı
Sadece ikisinin tarifi verilir. Bu zor mu olur.
Belki sebep olur evlenmene,jet hızıylaFotoğraf çekmesi çile gibi olur benim için. Bizim evde yapabileceğimi sanmıyorum. Evde cümbüş olur Anca ertesi güne kalanlarla çekebilirim
Evlenmemi bekleyin anacığım
Güzel olur aşkomDoğum günümde bana pasta yapıp yollasinlar
TamamFotoğraf çekmesi çile gibi olur benim için. Bizim evde yapabileceğimi sanmıyorum. Evde cümbüş olur Anca ertesi güne kalanlarla çekebilirim
Evlenmemi bekleyin anacığım
Hemen duaya başlıyorumBelki sebep olur evlenmene,jet hızıyla
Bence de aşkomGüzel olur aşkom
Hala vaktimiz varHemen duaya başlıyorum
Keşke önceden söyleseydiRamazana yetişirdi
Rabbim gönlüne göre versinHala vaktimiz var
Ağmiiin beni bile mi? Bence mucize olur ama neyseRabbim gönlüne göre versin
Hepinizi evlendireceğim
İlk sen aşkomAğmiiin beni bile mi? Bence mucize olur ama neyse
Bize tüm dünyanın katıldığı bir dua zinciri lazım aşkom Kısmet bakalımİlk sen aşkom
Aramadı dönmedi ben de baska birini buldum yarın temizleyecekSana yazacaktım şimdi,kraliçe ikna oldu mu ?
Tam kraliçe çıktı ya la ahahahahahaha neyse ,gelen iyi çıkar inşallahAramadı dönmedi ben de baska birini buldum yarın temizleyecek