- 24 Eylül 2018
- 97.119
- 292.346
Uyar uyaaarŞuan çok kararsızım kaldım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uyar uyaaarŞuan çok kararsızım kaldım
Yetiştirebilir miyim bilmiyorum. Sunum fotoları 2 saat çekiyorum beğenmiyorumTamam canım nasıl istersen
Daha var tam kesin bir şey diyemiyorumUyar uyaaar
Kolay tarifler olur. Mesela çorba yöresel değil klasik olur. Mercimek, yayla, şehriye, domates, tarhana, ezogelin gibiYetiştirebilir miyim bilmiyorum. Sunum fotoları 2 saat çekiyorum beğenmiyorum
ÇorbaRamazan'da ben yoğum o zaman
4 çeşit yemek
Bide benim güzel sunumluklarım da yokKolay tarifler olur. Mesela çorba yöresel değil klasik olur. Mercimek, yayla, şehriye, domates, tarhana, ezogelin gibi
Ana yemek ya da tatlı çekimi olur. Birde hepsi sofradayken sofra çekimi olur. En fazla 4 yemek sofrada olur. Yani devasa sofraya gerek yok.
Kısmet canım,fırsat bulursan gelirsin,Ramazanda tek başına olmayınca sofra illa kuruluyor zaten ,denk gelirse katilirsinDaha var tam kesin bir şey diyemiyorum
Benim kadar kötü olamazBide benim güzel sunumluklarım da yok
Öyle tabi canım nasipKısmet canım,fırsat bulursan gelirsin,Ramazanda tek başına olmayınca sofra illa kuruluyor zaten ,denk gelirse katilirsin
Öyle tabi canım nasip
Seni üzmek istemedim Rabbim çok güzellerini nasip etsin inşallah sunumların yine de çok güzelBenim kadar kötü olamaz
Sağ ol canım Yok üzülmedim. Çok umrumda değil açıkcasıSeni üzmek istemedim Rabbim çok güzellerini nasip etsin inşallah sunumların yine de çok güzel
Zaman akıp gidiyorİç sesim: Ulan hangi ara Ramazan geldi?!
Çocukluğumdaki gibi ramazan kışlara denk geliyor.Zaman akıp gidiyor
Benim çocukluğumda daha soğuk oluyordu ve daha erken okunuyorduÇocukluğumdaki gibi ramazan kışlara denk geliyor.
Bahanem olmadı yaniSağ ol canım Yok üzülmedim. Çok umrumda değil açıkcası
Ama ben katılıyorsam herkes katılır.. Tabak, çanak bahane etmesin kimse