- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.771
- 60
Güne kaç kere tartılıyordum bir bilsen sjksjksjk.Tartilinca kilo alıyorum diye asla tartilmiyorum ben ama öyle 53 falan değilimdir asla ,nerdee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Güne kaç kere tartılıyordum bir bilsen sjksjksjk.Tartilinca kilo alıyorum diye asla tartilmiyorum ben ama öyle 53 falan değilimdir asla ,nerdee
O zamana kadar yaşarsam denerim almamayıAynen hormon kalmıyor vücutta oda sıkıntı yapıyor hep.
Bende çok yememde o dönem dadanmıştım reçele.
Evet gayet iyisin gerek yok deniyorAşko gelmeyenler var. Bir kaban almıştım. Özel günlerde giymek için giyemedim. Gerçi şimdi eşim onu kim bilir nasıl bir yerlere soktuysa rezil olmuşturKimse de uyarmiyorbenim ölçütüm sadece kiyafetlerim ,kimseye inanmıyorum artik
Bir kaç sene önce ben de oyleydim artık bakıyorum pantolon sıkıyor mu,gömlek düğmesi kasıyor muGüne kaç kere tartılıyordum bir bilsen sjksjksjk.
Biraz yapayım verebilirsem olabilir.Gelsene bizim diyet bölümüne halede orada.
Kibarlık olsun diye yapıyorlar aşko,sonra geri dönülmez yağ birikintileri söyle de bulsun bari,kilo verince giyersinEvet gayet iyisin gerek yok deniyorAşko gelmeyenler var. Bir kaban almıştım. Özel günlerde giymek için giyemedim. Gerçi şimdi eşim onu kim bilir nasıl bir yerlere soktuysa rezil olmuştur
Hmen anında müdahae demiBir kaç sene önce ben de oyleydim artık bakıyorum pantolon sıkıyor mu,gömlek düğmesi kasıyor mu
İşte hepimizin bazı dönemlerde öyle şeyleri oluyor.Aynen hormon kalmıyor vücutta oda sıkıntı yapıyor hep.
Bende çok yememde o dönem dadanmıştım reçele.
Anında, yoksa önünü alamam hayattaHmen anında müdahae demi
Artık eşyaları açınca göreceğiz ne haldeKibarlık olsun diye yapıyorlar aşko,sonra geri dönülmez yağ birikintileri söyle de bulsun bari,kilo verince giyersin
Hadi insallah aşkomArtık eşyaları açınca göreceğiz ne halde
Orada düzenli gidiyorda ondan.Biraz yapayım verebilirsem olabilir.
Yeni alırız bir kilo vereyimHadi insallah aşkom
Olmaması mümkün değil zaten,illa olacak oda.İşte hepimizin bazı dönemlerde öyle şeyleri oluyor.
Dikkat et et nereye kadar yani.Anında, yoksa önünü alamam hayatta
Fıstığın biri olduğuna emindim zaten7 ayda 16 kilo gitti,çok durdu ara ara gene verdim.
Şımarcam şimdi varya
Birde çok ta yemiyorum yani,bir süredir tatlı kurbanı oldum artur yüzüğnden
Ver gitsinnYeni alırız bir kilo vereyim
Abla ben kızlardan sonra ercp yapıldı. Ondan sonra iki yıl kahveden tiksindim. Ondan eskisi kadar kahve sevmiyorum. Nasıl içiyordun.Orada düzenli gidiyorda ondan.
Bende türk kahvesi ile vermiştim,acayip işe yaradı oda.
Ayy inşallah aşkomVer gitsinn
Elimden geldikçe işte yoksa kendimi parćalayamam o kadarOlmaması mümkün değil zaten,illa olacak oda.
Dikkat et et nereye kadar yani.
Amin aşkomAyy inşallah aşkom