- 1 Aralık 2021
- 12.016
- 40.261
- 34
Benim eşim de öyle adam gece tatlı alıp geliyorAbla hep ellerimizi yüzünden oluyor
Eşim her buraya geldiğinde ben 3 kilo atıyorum. O gidince tekrar düşüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim eşim de öyle adam gece tatlı alıp geliyorAbla hep ellerimizi yüzünden oluyor
Eşim her buraya geldiğinde ben 3 kilo atıyorum. O gidince tekrar düşüyorum
Özgüven geliyor kilo verinceAmin aşkom
Evet ya ,insan kendini daha bir seviyorÖzgüven geliyor kilo verince
Diyete başladım. Burada kesilmiş kadayıf yok. Çok güzel kadayıf yapar. Diyor gelirken kesilmiş kadayıf alayım size tatlı yaparım Dedim sakın benden başka yiyen yok. Ben diyetteyimBenim eşim de öyle adam gece tatlı alıp geliyor
5 kilo bile beni mutlu edecekEvet ya ,insan kendini daha bir seviyor
Olacak, ben inanıyorum5 kilo bile beni mutlu edecek
İnşallah aşkomOlacak, ben inanıyorum
Çok teşekkür ederim sağol,yaşlı bir hatun ne kadar fıstık olur onu bilememFıstığın biri olduğuna emindim zaten
Kahve fincanına kahveyi koyuyorsun içinede çay kaşığının ucuyla tarçın ilave edip pişiriyorsun,finacana alıncada içine 1 çay kaşığı hindistan cevizi yağı katıp karıştır o kadar.Sabah kahvaltıdan 30 dk önce içiyorsun,akşama doğruda açıktığını anladığın an gene içiyorsun bir kaç gün sonra idrarda parlak olarak görüyorsun çok güzel yağ yakıyor.Abla ben kızlardan sonra ercp yapıldı. Ondan sonra iki yıl kahveden tiksindim. Ondan eskisi kadar kahve sevmiyorum. Nasıl içiyordun.
Ben parçaladım resmen gidecek bu kilo diye.Elimden geldikçe işte yoksa kendimi parćalayamam o kadar
Amin aşkom seninle yapmaları iyi aslında, ayrı yemek derdi olmazİnşallah aşkom
Benim cadılar 57 kilo onlarda başladılar. Diyorum bırakın ben rahat rahat diyet yapayım. Birde sizi düşünmeyeyim
O zaman deneyeyim ablacımÇok teşekkür ederim sağol,yaşlı bir hatun ne kadar fıstık olur onu bilemem
Kahve fincanına kahveyi koyuyorsun içinede çay kaşığının ucuyla tarçın ilave edip pişiriyorsun,finacana alıncada içine 1 çay kaşığı hindistan cevizi yağı katıp karıştır o kadar.Sabah kahvaltıdan 30 dk önce içiyorsun,akşama doğruda açıktığını anladığın an gene içiyorsun bir kaç gün sonra idrarda parlak olarak görüyorsun çok güzel yağ yakıyor.
Ben parçaladım resmen gidecek bu kilo diye.
Sonuç çok iyi oldu amaÇok teşekkür ederim sağol,yaşlı bir hatun ne kadar fıstık olur onu bilemem
Kahve fincanına kahveyi koyuyorsun içinede çay kaşığının ucuyla tarçın ilave edip pişiriyorsun,finacana alıncada içine 1 çay kaşığı hindistan cevizi yağı katıp karıştır o kadar.Sabah kahvaltıdan 30 dk önce içiyorsun,akşama doğruda açıktığını anladığın an gene içiyorsun bir kaç gün sonra idrarda parlak olarak görüyorsun çok güzel yağ yakıyor.
Ben parçaladım resmen gidecek bu kilo diye.
Enişte yıkıldı kesin gitti tatlı diyeDiyete başladım. Burada kesilmiş kadayıf yok. Çok güzel kadayıf yapar. Diyor gelirken kesilmiş kadayıf alayım size tatlı yaparım Dedim sakın benden başka yiyen yok. Ben diyetteyim
Emir'e yapıyorum mecburenAmin aşkom seninle yapmaları iyi aslında, ayrı yemek derdi olmaz
Orada yapsın abla bizi karıştırmasınEnişte yıkıldı kesin gitti tatlı diye
Hakli çocuk, pek güzel olur yağlı yağlıEmir'e yapıyorum mecburen
Birde öğlen yemeğe geliyor. Bugün yumurtalı ekmek fena olmaz dedi yaptım
Hayaller kadayıf,gerçekler brokoliOrada yapsın abla bizi karıştırmasın
Yok aşko ben az yağ ile yapıyorum. Kızartma gibi değil tereyağlı yumurta gibiHakli çocuk, pek güzel olur yağlı yağlı
Afiyet olsun paşaya aşkoYok aşko ben az yağ ile yapıyorum. Kızartma gibi değil tereyağlı yumurta gibi
Çok seviyor.