- 21 Kasım 2017
- 27.568
- 120.547
Yarın günüm var. Pazar da köye gideceğim.Son iki gün yap bari
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın günüm var. Pazar da köye gideceğim.Son iki gün yap bari
Hatırlamaz olur muyum makarna bende güzel bir anı bıraktıYaptıkça beni hatırla esliiiiiii
Sen benim kızlardan daha heyecanlısınTyt yi düşündükçe beni heyecan basıyor nevosss Allah cezamı verecek bal kabagina dönmem ins
Börek kaldı o zamanYarın günüm var. Pazar da köye gideceğim.
Sorma nevosum, onların yerinede kendimede heyecan yapiyorum ben onlar rahat olsunSen benim kızlardan daha heyecanlısın
Yok yaparım yine. Ne var yani ramazan ayı içinde yapılmıyor mu bunlarBörek kaldı o zaman
Nasip canımSorma nevosum, onların yerinede kendimede heyecan yapiyorum ben onlar rahat olsun
Ben önceden yapmam. Önceden yapılınca ramazanda zaman nasıl geçecekYok yaparım yine. Ne var yani ramazan ayı içinde yapılmıyor mu bunlar
Değişik bir bakış açısıBen önceden yapmam. Önceden yapılınca ramazanda zaman nasıl geçecek
Akşam 7 ye kadar 50 çeşit yemek yapılırDeğişik bir bakış açısı
Aynen öyle ablacım şükürNeyse gelmiş geçmiş
Çok tatlılar güle güle kullansınÇabuk kızımın tokalarına bakın
Çikolata gibi tokalar gözüme öyle göründü güle güle kullansınÇabuk kızımın tokalarına bakın
Senin canın tatlı çekmişÇikolata gibi tokalar gözüme öyle göründü güle güle kullansın