- 24 Eylül 2018
- 97.126
- 292.367
Biz hiç bir tane görmedik bu sene nasıl kış ben anlamadım, yağmur bile taneyle yağdıSulu yağıyor, tutmaz,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz hiç bir tane görmedik bu sene nasıl kış ben anlamadım, yağmur bile taneyle yağdıSulu yağıyor, tutmaz,
İnşallah baharda yağar Ama sizin dağlara yağmıştırBiz hiç bir tane görmedik bu sene nasıl kış ben anlamadım, yağmur bile taneyle yağdı
Amin yağdı evet,dağda hala kar var ,bembeyazİnşallah baharda yağar Ama sizin dağlara yağmıştır
Onlarda bir nevi yeterAmin yağdı evet,dağda hala kar var ,bembeyaz
İçli köfte ve kadayıf dolması yapıcam güzel olursa size foto atarım pek sanmıyorum amaOnu yapamayanlar var
Hiç yoktan iyidirOnlarda bir nevi yeter
Kolay gelsin canım valla başladı hazırlıklar hayirlarla bereketi ile gelip geçsin ramazan inşallah ellerine sağlıkİyi gidiyor kuzumm ramazan hazırlığı heyecanı falan
Şükür şimdi daha iyiNe oldu hayırdır inşallah iyi mi şimdi annen minikim ben de iyiyim şükür kızımla delirmeceler ağlamaya programlamış kendini ne yapsak memnun olmuyor falan klasik çocuk senin çocuklar nasıl
Kolay gelsinİçli köfte ve kadayıf dolması yapıcam güzel olursa size foto atarım pek sanmıyorum ama
Ne mi ?
Şu şarkıdan dolayı
Aaa olur mu öyle şey senden başkasından pattis almamBen de beni başkalarıyla aldatıyorsun sanmıştım
Ohh,içim rahatladıAaa olur mu öyle şey senden başkasından pattis almam
Dağlardakini anca ziyagiller görüyor aşkomİnşallah baharda yağar Ama sizin dağlara yağmıştır
Suyu bize ulaşır aşkoDağlardakini anca ziyagiller görüyor aşkom