- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.731
Lgs biteli yıllar oldu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Lgs biteli yıllar oldu
Gerçekten mi yaa ben herkese kankam gibi davraniyorum ama yani yaşı çok büyük olamaz sanmiyorum5 çocuğu var eslinin
Misal ben de 45 yaşındayım bana abla demen gerekirGerçekten mi yaa ben herkese kankam gibi davraniyorum ama yani yaşı çok büyük olamaz sanmiyorum
Yok erken evlenmişGerçekten mi yaa ben herkese kankam gibi davraniyorum ama yani yaşı çok büyük olamaz sanmiyorum
Iyiyim kuzum cok şükür ,sen nasılsın arada ugruyorum gidip ders çalışıyorumSosyalimmm sen nasılsın ASSOSyal
Yaw he heeMisal ben de 45 yaşındayım bana abla demen gerekir
Ben de hiç kimseye nicki dışında hitap etmiyorum alışkanlık buGerçekten mi yaa ben herkese kankam gibi davraniyorum ama yani yaşı çok büyük olamaz sanmiyorum
Yaa gerçekten mi, beş çocuk doğru muYok erken evlenmiş
Allah zihin açıklığı versin ne için çalışıyorsun pekiIyiyim kuzum cok şükür ,sen nasılsın arada ugruyorum gidip ders çalışıyorum
Aslında burada sekiz kişi var
Bir tane küçüğüm var ama 2 yaşında
Benimde alışkanlık be kuzuBen de hiç kimseye nicki dışında hitap etmiyorum alışkanlık bu
Doğru canımYaa gerçekten mi, beş çocuk doğru mu
Okuyom ben yaaaaa,memuru olucam 777Allah zihin açıklığı versin ne için çalışıyorsun peki
Kankayız tabiiGerçekten mi yaa ben herkese kankam gibi davraniyorum ama yani yaşı çok büyük olamaz sanmiyorum
Benim verdiğim bilgiler 100 de 99 doğrudur duymamış olayım bunuYaa gerçekten mi, beş çocuk doğru mu
Maşallah kuzum helal olsun,rabbim kolaylık versin, muhtesemsin bayiliyorum böyle güçlü kadinlaraDoğru canım
İnanıyorum kuzuBenim verdiğim bilgiler 100 de 99 doğrudur duymamış olayım bunu