- 29 Nisan 2015
- 31.345
- 105.503
İyidir canimm senden naber nasıl gidiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyidir canimm senden naber nasıl gidiyor
İyi şükür canım sen nasılsın. Annem bizi biraz korkuttu şükür hersey yolunda bugün evimdeyim sen nasılsın bebis nasıl ?
Mazaretimiz çok geçerli bence haklıyızAynı kafa ben de birazdan şey edeceğim masterfit sayfası duymasın
Hangimiz sevmedik çılgınlar gibiBu ben
Ne oldu hayırdır inşallah iyi mi şimdi annen minikim ben de iyiyim şükür kızımla delirmeceler ağlamaya programlamış kendini ne yapsak memnun olmuyor falan klasik çocuk senin çocuklar nasılİyi şükür canım sen nasılsın. Annem bizi biraz korkuttu şükür hersey yolunda bugün evimdeyim sen nasılsın bebis nasıl ?
İyi gidiyor kuzumm ramazan hazırlığı heyecanı falanİyidir canimm senden naber nasıl gidiyor
Ben de iyiyim şükür güzelciğimmm denk gelmiyoruz ne zamandır özledimİyiyim tatlı kalplim,sen nasılsın? WunderLost
Aralarda bakıp çıkıyorum ama uzun zamandır denk gelemedik Ben de özledim canımBen de iyiyim şükür güzelciğimmm denk gelmiyoruz ne zamandır özledim
Ramazan sofralarinda aktifleşelim inşallah güzelciğimmmAralarda bakıp çıkıyorum ama uzun zamandır denk gelemedik Ben de özledim canım
İftar sonrası buluşuruz tatlım benimRamazan sofralarinda aktifleşelim inşallah güzelciğimmm
Onu yapamayanlar varGünaydıın neler yaptınız Ramazana ben sadece börek bence iyi bi başlangıç
Aa ,kış bitti derkenKar yağıyor
Sulu yağıyor, tutmaz,Aa ,kış bitti derken