- 28 Haziran 2011
- 59.337
- 149.731
Ooo en güzel yaş, bende sana yakın kankayizKankayız tabii
40 yaşındayım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooo en güzel yaş, bende sana yakın kankayizKankayız tabii
40 yaşındayım
Hadi inşallah sosyalimmm yakışırrrrOkuyom ben yaaaaa,memuru olucam 777
Fazlası zararGenc onlar nevosum
Çok zormuş wunderim yaaaa,çok yorgunum ama çabamda boşa gitsin istemiyorum. Emeğimin karşılığını almak istiyorum. Bu yıl rabbim utandırmasın inş kuzumHadi inşallah sosyalimmm yakışırrrr
Amin canım Allah razı olsunMaşallah kuzum helal olsun,rabbim kolaylık versin, muhtesemsin bayiliyorum böyle güçlü kadinlara
İnşallah sosyalimm en hayırlı şekilde al karşılığını inşallahÇok zormuş wunderim yaaaa,çok yorgunum ama çabamda boşa gitsin istemiyorum. Emeğimin karşılığını almak istiyorum. Bu yıl rabbim utandırmasın inş kuzum
Senin ana yüreğini yirimo yaşta farklı gözüküyor işte hersey,zarar falan kimin umurunda oluyor, deli kan diye boşa demiyorlar nevosumFazlası zarar
Amiinnnn Allah razı olsun inş canım wunderimİnşallah sosyalimm en hayırlı şekilde al karşılığını inşallah
Canım kankamOoo en güzel yaş, bende sana yakın kankayiz
Esliiiiiii liiii liiiiiiii liiiiii makarna yap,özlemişsindirCanım kankam
Kilo olmayınca zor gidiyor zatenSenin ana yüreğini yirimo yaşta farklı gözüküyor işte hersey,zarar falan kimin umurunda oluyor, deli kan diye boşa demiyorlar nevosum
Cildiriyorlardir simdi ders çalışsınlar yaa 90 gün kaldıKilo olmayınca zor gidiyor zaten
Valla bugün yaptım söyleyeceğini hissetmişim demek kiEsliiiiiii liiii liiiiiiii liiiiii makarna yap,özlemişsindir
Çalışıyorlar canımCildiriyorlardir simdi ders çalışsınlar yaa 90 gün kaldı
Ramazan hazırlığıNoluyor bu aşşağlık yerze
Of ben bu sene de hiçbir şey yapamadım. Yapmadığım gibi buzluktaki stokları da erittim. Bari börek yap be kadın. Neyse yapacam.Ramazan hazırlığı
Son iki gün yap bariOf ben bu sene de hiçbir şey yapamadım. Yapmadığım gibi buzluktaki stokları da erittim. Bari börek yap be kadın. Neyse yapacam.
Yaptıkça beni hatırla esliiiiiiiValla bugün yaptım söyleyeceğini hissetmişim demek ki
Tyt yi düşündükçe beni heyecan basıyor nevosss Allah cezamı verecek bal kabagina dönmem insÇalışıyorlar canım
90 gün kalmadı, daha 90 gün var